Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników uroczystego otwarcia Regionalnego Centrum Informatycznego finansowanego z Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013 pt. Udoskonalenie infrastruktury i wyposażenia laboratoryjnego nauk technicznych i informatycznych.

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
  • Data zamieszczenia: 2011-09-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    ul. Oczapowskiego 2 2
    10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
    REGON: 51088420500010
  • Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników uroczystego otwarcia Regionalnego Centrum Informatycznego finansowanego z Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013 pt. Udoskonalenie infrastruktury i wyposażenia laboratoryjnego nauk technicznych i informatycznych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej usługi cateringowej tj. przygotowanie i dostarczenie poczęstunków dla uczestników otwarcia Regionalnego Centrum Informatycznego w dniu 27 września 2011 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienia zastawy oraz mebli w zakresie niezbędnym do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 150 osób. W ramach usługi gastronomicznej przewiduje się następujące posiłki: a) Serwis kawowy ciągły w trakcie trwania uroczystości: - kawa, herbata, - niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (20 l.), - woda gazowana w butelkach 0,5 l (25 szt.), - soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy; 20 l.), - wino musujące typu szampan o pojemności min. 750 ml, zawartość alkoholu 10 - 12 %, wino gronowe, musujące, białe, półsłodkie lub półwytrawne (15 butelek), - ciasteczka (min. 4 rodzaje: z orzechami, w czekoladzie, markizy, z marmoladą; 100 g/os.), - ciasta własnego wypieku (min. 2 rodzaje: sernik, jabłecznik; 100 g/os.), - świeże owoce (ananas, melon, winogrona, nektarynki, owoce sezonowe; 100 g/os.). b) Obiad w formie bufetu, w skład którego wchodzą: - zimne przekąski (min. 3 rodzaje: terrine z łososia, koreczki, patera pieczonych mięs własnych) - jedno ciepłe danie np. krem z pomidorów z bazylią - dwa rodzaje sałatek (grecka i z kurczakiem).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach