Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
- Data zamieszczenia: 2012-02-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
ul. Oczapowskiego 2 2
10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
REGON: 51088420500010 - Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń i seminariów projektu BISNEP Business and Innovation Supprot for North-East Poland w ramach Programu Ramowego na rzecz Konkurencyjności i Innowacji 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń i seminariów projektu BISNEP Business and Innovation Supprot for North-East Poland w ramach Programu Ramowego na rzecz Konkurencyjności i Innowacji 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie. 1. Miejsce realizacji usługi: 14.02.2012 r. Biblioteka Uniwersytecka, Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 12b, 10-719 Olsztyn (ogród zielony). 22.02.2012 r. Centrum Innowacji i Transferu Technologii, ul. Prawocheńskiego 4, Olsztyn. 23.02.2012 r. Biblioteka Uniwersytecka, Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 12b, 10-719 Olsztyn (ogród zielony). 2. Zakres usługi: a) usługa cateringowa będzie wykonywana w sposób ciągły w dniu 14.02.2012 r., w dniu 22.02.2012 r. oraz w dniu 23.02.2012 r. w godzinach 8:00-16:30, b) usługa cateringowa obejmuje przygotowanie serwisu kawowego oraz lunchu dla uczestników szkoleń i seminarium, kompleksową obsługę kelnerską tj. wydawanie posiłków, napoi, utrzymywanie czystości w miejscu świadczenia usługi. c) Usługa cateringowa w dniu 14.02.2012 r. obejmuje: - dwa serwisy kawowe (trwające około 20 minut - każdy, świadczone podczas przerw szkoleniowych) w ilości 20-stu porcji. 1 porcja zawiera: Kawę, Herbatę, Dodatki (cukier), Zabielacz do kawy w postaci płynnej, Soki (0,3 litra na osobę), Woda mineralna gazowana i niegazowaną (0,3 litra na osobę), Ciasto własnego wypieku (400 g na osobę) 5 rodzajów w tym: na cieście francuskim, z twarogiem, owocami. - jeden lunch (trwający około 30 minut) świadczony podczas przerwy szkoleniowej w ilości 20-stu porcji. Podany w formie stołu szwedzkiego oferującego dania do wyboru, w tym: Mięso drobiowe (minimum 200g porcja) lub, ryba (minimum 200g porcja) lub, danie wegetariańskie (minimum 200g porcja), Ziemniaki (minimum 150 g porcja), Dwie surówki do wyboru (minimum 150 g porcja), Zupa (minimum 300 ml porcja), Napoje (minimum 200 ml porcja). Usługa cateringowa w dniu 22.02.2012 r. - jeden serwis kawowy (trwający około 30 minut, świadczony podczas przerwy seminaryjnej) w ilości 20-stu porcji. 1 porcja zawiera: Kawę, Herbatę, Dodatki (cukier), Zabielacz do kawy w postaci płynnej, Soki (0,3 litra na osobę), Woda mineralna gazowana i niegazowaną (0,3 litra na osobę), Ciasto własnego wypieku (400 g na osobę) 5 rodzajów w tym: na cieście francuskim, z twarogiem, owocami. Usługa cateringowa w dniu 23.02.2012 r. - jeden serwis kawowy (trwający około 30 minut, świadczony podczas przerwy seminaryjnej) w ilości 20-stu porcji. 1 porcja zawiera: Kawę, Herbatę, Dodatki (cukier), Zabielacz do kawy w postaci płynnej, Soki (0,3 litra na osobę), Woda mineralna gazowana i niegazowaną (0,3 litra na osobę), Ciasto własnego wypieku (400 g na osobę) 5 rodzajów w tym: na cieście francuskim, z twarogiem, owocami. d) Wykonawca przy realizacji zamówienia będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku, e) świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.), f) Zamawiający wyklucza użycie plastikowej, papierowej zastawy lub innej o zastosowaniu jednorazowym. 3. Warunki rozliczeniowe: - rozliczenie za całą usługę wg faktycznie wykorzystanych posiłków - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja wizyty studyjnej dla członków Mobilnej Grupy Interdyscyplinarnej oraz Powiatowego Zespołu Koordynującego Współpracę w ramach realizacji projektu Schematom Stop! Wspólne działanie instytucji pomocy społecznej i instytucji rynku pracy - pilotaż
Dodano: 2015-07-15 - Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla uczestników szkolenia w ramach projektu Traditional Food Network to improve the transfer of knowledge for innovation - TRAFOON realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-05-06 - Usługa świadczenia obsługi konferencji naukowej promującej efekty projektu finansowanego z Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka pt. Wykorzystanie materiałów i konstrukcji inteligentnych do opracowania koncepcji i wykonania innowacyjnego systemu łożyskowania wirników mikroturbin energetycznych, zgodnie z umową nr 01.03.01-00-027/08, realizowanego przez Katedrę Mechaniki i Konstrukcji Maszyn Wydział Nauk Technicznych Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-03-19 - Zorganizowanie pobytu Zespołu Pieśni i Tańca Uniwersytetu Warmińsko-Mazurski w Olsztynie na warsztatach szkoleniowych
Dodano: 2015-02-18 - Świadczenie usług hotelowo - gastronomicznych na potrzeby konferencji naukowo - interdyscyplinarnej pt. Mobing w aspekcie ekonomicznym, prawnym i społecznym dla Katedry Ekonomii i Zarządzania Instytucjami Publicznymi i Katedra Prawa Pracy i Zabezpieczenia Społecznego Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-02-05 - Świadczenie usługi hotelowej i cateringowej wraz z wynajęciem sali konferencyjnej w ramach programu Lithuania-Poland-Russia Cross-border Co-operation Programme 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2014-10-28 - Kompleksowa organizacja uroczystej gali wręczenia nagród w konkursie EKO-LIDER Warmii i Mazur
Dodano: 2014-10-02 - Organizacja wizyty studyjnej dla pracowników Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie na potrzeby realizacji projektu pt. Rozwój systemu wsparcia komercjalizacji wiedzy i technologii oraz przedsiębiorczości akademickiej dla wzmocnienia innowacyjności gospodarki Warmii i Mazur w ramach Działania 2.3 - Organizacja Jesiennej Szkoły Ochrony i Komercjalizacji Własności Intelektualnej
Dodano: 2014-10-02 - Organizacja warsztatów obejmująca wynajem 2 sal szkoleniowych, nocleg i wyżywienie w ośrodku wczasowym
Dodano: 2014-09-17 - ZP29/2014 Zapewnienie bazy noclegowo-szkoleniowej celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie w dniach 13-16 października 2014 r. XXIV Konferencji Związku Pracodawców Ratownictwa Medycznego SP ZOZ.
Dodano: 2014-09-05