Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń i seminariów projektu BISNEP Business and Innovation Supprot for North-East Poland w ramach Programu Ramowego na rzecz Konkurencyjności i Innowacji 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
  • Data zamieszczenia: 2012-02-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    ul. Oczapowskiego 2 2
    10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
    REGON: 51088420500010
  • Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń i seminariów projektu BISNEP Business and Innovation Supprot for North-East Poland w ramach Programu Ramowego na rzecz Konkurencyjności i Innowacji 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń i seminariów projektu BISNEP Business and Innovation Supprot for North-East Poland w ramach Programu Ramowego na rzecz Konkurencyjności i Innowacji 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie. 1. Miejsce realizacji usługi: 14.02.2012 r. Biblioteka Uniwersytecka, Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 12b, 10-719 Olsztyn (ogród zielony). 22.02.2012 r. Centrum Innowacji i Transferu Technologii, ul. Prawocheńskiego 4, Olsztyn. 23.02.2012 r. Biblioteka Uniwersytecka, Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 12b, 10-719 Olsztyn (ogród zielony). 2. Zakres usługi: a) usługa cateringowa będzie wykonywana w sposób ciągły w dniu 14.02.2012 r., w dniu 22.02.2012 r. oraz w dniu 23.02.2012 r. w godzinach 8:00-16:30, b) usługa cateringowa obejmuje przygotowanie serwisu kawowego oraz lunchu dla uczestników szkoleń i seminarium, kompleksową obsługę kelnerską tj. wydawanie posiłków, napoi, utrzymywanie czystości w miejscu świadczenia usługi. c) Usługa cateringowa w dniu 14.02.2012 r. obejmuje: - dwa serwisy kawowe (trwające około 20 minut - każdy, świadczone podczas przerw szkoleniowych) w ilości 20-stu porcji. 1 porcja zawiera: Kawę, Herbatę, Dodatki (cukier), Zabielacz do kawy w postaci płynnej, Soki (0,3 litra na osobę), Woda mineralna gazowana i niegazowaną (0,3 litra na osobę), Ciasto własnego wypieku (400 g na osobę) 5 rodzajów w tym: na cieście francuskim, z twarogiem, owocami. - jeden lunch (trwający około 30 minut) świadczony podczas przerwy szkoleniowej w ilości 20-stu porcji. Podany w formie stołu szwedzkiego oferującego dania do wyboru, w tym: Mięso drobiowe (minimum 200g porcja) lub, ryba (minimum 200g porcja) lub, danie wegetariańskie (minimum 200g porcja), Ziemniaki (minimum 150 g porcja), Dwie surówki do wyboru (minimum 150 g porcja), Zupa (minimum 300 ml porcja), Napoje (minimum 200 ml porcja). Usługa cateringowa w dniu 22.02.2012 r. - jeden serwis kawowy (trwający około 30 minut, świadczony podczas przerwy seminaryjnej) w ilości 20-stu porcji. 1 porcja zawiera: Kawę, Herbatę, Dodatki (cukier), Zabielacz do kawy w postaci płynnej, Soki (0,3 litra na osobę), Woda mineralna gazowana i niegazowaną (0,3 litra na osobę), Ciasto własnego wypieku (400 g na osobę) 5 rodzajów w tym: na cieście francuskim, z twarogiem, owocami. Usługa cateringowa w dniu 23.02.2012 r. - jeden serwis kawowy (trwający około 30 minut, świadczony podczas przerwy seminaryjnej) w ilości 20-stu porcji. 1 porcja zawiera: Kawę, Herbatę, Dodatki (cukier), Zabielacz do kawy w postaci płynnej, Soki (0,3 litra na osobę), Woda mineralna gazowana i niegazowaną (0,3 litra na osobę), Ciasto własnego wypieku (400 g na osobę) 5 rodzajów w tym: na cieście francuskim, z twarogiem, owocami. d) Wykonawca przy realizacji zamówienia będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku, e) świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.), f) Zamawiający wyklucza użycie plastikowej, papierowej zastawy lub innej o zastosowaniu jednorazowym. 3. Warunki rozliczeniowe: - rozliczenie za całą usługę wg faktycznie wykorzystanych posiłków
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach