Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2014-10-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu wojewódzctwa nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie bufetu szwedzkiego podczas spotkania dotyczącego koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego w zakresie świadczeń dla bezrobotnych odbywającego się w siedzibie Zamawiającego. 1. Spotkanie robocze odbędzie się w Wojewódzkim Urzędzie Pracy w Katowicach z pracownikami powiatowych urzędów pracy w dniu 30.10.2014 r., w spotkaniu weźmie udział 45 osób. Catering powinien być dostarczony do siedziby Zamawiającego do godz. 9:00 (II piętro, sala nr 221). W kosztach usługi należy uwzględnić koszty transportu. 2. Na usługę składać się będą: 1) Napoje ciepłe: - kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier) - bez ograniczeń, - herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier) - bez ograniczeń, - herbata owocowa - bez ograniczeń. 2) Napoje zimne: - woda mineralna niegazowana - 30 butelek x 500ml, - woda mineralna gazowana - 30 butelek x 500ml, - soki owocowe - 15 l. (3 rodzaje: 5l. - sok jabłkowy, 5l. - sok pomarańczowy, 5l - sok z czarnej porzeczki) - podane w dzbankach. 3) Ciasteczka kruche (co najmniej 4 rodzaje), w sumie 4 kg podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, w ilości nie mniejszej niż 20 g na osobę z każdego rodzaju. 4) Ciastka bankietowe: - sernik - 45 porcji po min. 100g, - babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 45 porcji po min. 65 g. 5) Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 270 sztuk): - z szynką i pomidorem (50 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (50 szt. x 40), - z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym i natką pietruszki (40 szt. x 40 g), - z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (50 szt. x 40 g), - z żółtym serem i oliwkami (40 szt. x 40 g), - z pasztetem, ogórkiem konserwowym i pomidorem (40 szt. x 40 g). 6) Świeże owoce: podawane na paterach (ilość bez względu na liczbę gości): 3 kg mandarynek, 3 kg winogron. 7) Sałatki ( 2 rodzaje: jedna z kurczakiem, a druga z tuńczykiem ), podawane na zastawie porcelanowej, szklanej lub ceramicznej, sztućce trwałe. 8) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - bogracz lub strogonow (45 porcji x 400 ml) - pieczywo mieszane - białe, ciemne (bez ograniczeń). 3. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). 4. Zabezpieczenie i dekoracja stołów (podkłady zabezpieczające i wyciszające pod obrusy, obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe). Napoje (poz.1 i 2), Ciasteczka kruche (poz. 3), Ciasteczka bankietowe (poz. 4), Kanapki bankietowe (poz. 5), Świeże owoce (poz. 6) powinny zostać dostarczone na godz. 9:00; Sałatki (poz. 7), Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (poz. 8) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem spotkania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 dni

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną