Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg
- Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
- Data zamieszczenia: 2010-11-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
ul. Kościuszki 30 30
40-048 Katowice, woj. śląskie
tel. 0 32 757 33 61
REGON: 27685569600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorządu terytorialnego nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania/konferencji z udziałem dyrektorów powiatowych urzędów pracy z terenu województwa śląskiego, przedstawicieli instytucji partnerstwa lokalnego oraz instytucji realizujących inicjatywy partnerów rynku pracy. Spotkanie/konferencja, w którym uczestniczyć będzie 50 osób, odbędzie się w dniu 16 grudnia 2010 r. na terenie Katowic, przy czym dokładne miejsce oraz godzina świadczenia usługi określone zostaną w dniu zawarcia umowy. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa podana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o pojemności 500 ml); - woda mineralna gazowana (25 butelek plastikowych o pojemności 500 ml); - soki - pomarańczowy (25 porcji x 200 ml), jabłkowy (25 porcji x 200 ml), z czarnej porzeczki (25 porcji x 200 ml), podawane w szklanych dzbankach; c) kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie: - z szynką i pomidorkiem (15 szt x 40 g); - z camembertem i orzechem włoskim (15 szt x 40 g); - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (15 szt. x 40 g); - z łososiem i cytrynką (15 szt. x 40 g); - z jajkiem i kolorowym kawiorem (15 szt. x 40 g); - z salami i marynatami (15 szt. x 40 g); - z żółtym serem i oliwkami (15 szt. x 40 g); d) sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka, - sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem; e) świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 1,5 kg; - banany - 1,5kg; - winogrona (zielone, czarne) - 1,5 kg; - pomarańcze - 1,5 kg; - mandarynki - 1,5 kg; f) ciasto sernik (50 porcji x 70 g); g) przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (10 szt.); - babeczki z łososia wędzonego (10 szt); - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (10 szt); - jajka faszerowane z pieczarką (10 szt); - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 10 szt); - koreczki z serem żółtym i kabanosem (10 szt); h) zastawa biała porcelanowa, sztućce trwałe; i) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe); j) obsługa kelnerska jedynie do przygotowania cateringu; k) transport. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ROPS.PSO.3321.10.2016 - Świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Katowice
Dodano: 2016-07-07 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (3)
Dodano: 2016-06-23 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca
Dodano: 2016-06-06 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (2)
Dodano: 2016-06-03 - Usługa cateringu
nr sprawy: DZP.381.12.2016.UG
Dodano: 2016-04-25 - PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTARCZANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA CHORÓB PŁUC W ORZESZU Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-04-14 - Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG
Dodano: 2016-04-11 - Usługa cateringu
(nr postępowania DZP.381.8.2016.UG)
Dodano: 2016-03-23 - Usługa cateringu
Dodano: 2016-03-08