Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
- Data zamieszczenia: 2014-04-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
REGON: 00000178450000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług zakwaterowania (zapewnienia noclegów) i wyżywienia w formie pakietu konferencyjnego oraz zapewnienie sali konferencyjnej w związku z realizacją przedsięwzięcia VII Międzynarodowego Forum Finansowo-Bankowego pt. Finansowo-organizacyjne uwarunkowania procesów koncentracji w gospodarce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CPV: 55000000-0 Przedmiotem zamówienia jest usługa zakwaterowania (zapewnienia noclegów) i pełnego wyżywienia w formie pakietu konferencyjnego w związku z realizacją przedsięwzięcia - VII Międzynarodowego Forum Finansowo-Bankowego pt. Finansowo-organizacyjne uwarunkowania procesów koncentracji w gospodarce, której jednym z celów jest powstanie wspólnej platformy wymiany poglądów, aktualnych osiągnięć i doświadczeń naukowców wywodzących się z dziedziny finansów przedsiębiorstw. Usługę noclegu obejmującą zakwaterowanie uczestników konferencji - 30 miejsc noclegowych w pokojach 1-osobowych i 70 miejsc w pokojach 2-osobowych. Uczestnicy konferencji będą zakwaterowani w obiekcie obrad, w którym odbędzie się konferencja lub w kilku obiektach połączonych ze sobą ciągami komunikacyjnymi, bez konieczności wychodzenia na zewnątrz. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rozliczenia noclegów na podstawie faktycznego wykorzystania miejsc hotelowych. Udostępnienie sali konferencyjnej oraz innych pomieszczeń i powierzchni, umożliwiających przeprowadzenie działań wyspecyfikowanych w punkcie 20. Wyżywienie dla około 100 osób (śniadanie, obiad i kolacja) wydawane jednocześnie (w jednej turze bez podziału na godziny spożywania), w sali lub salach jadalnych rozmieszczonych w obiekcie obrad z zapewnieniem minimalnej powierzchni 1,0 m2 na 1 osobę i stanowiących stały element struktury organizacyjnej obiektu obrad. Zamawiający nie dopuszcza realizacji wyżywienia w innych doraźnie przygotowanych miejscach, zarówno w obiekcie obrad, jak też poza nim oraz z wykorzystaniem zastawy niejednolitego wzoru lub zastawy i sztućców jednorazowych. Zamawiający ponadto zastrzega sobie, aby posiłki odbywały się w pomieszczeniu lub w części pomieszczenia z wyodrębnionym obszarem zarezerwowanym wyłącznie dla uczestników konferencji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szp.sggw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostarczenie wybranych usług w ramach organizacji wydarzenia programowego dla WST PL-BY-UA
Dodano: 2016-07-27 - Dostarczenie wybranych usług w związku z organizacją wydarzenia programowego, które ma odbyć się w Białymstoku w drugiej połowie czerwca lub w lipcu 2016 roku
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych wraz z niezbędną infrastrukturą w ramach szkoleń organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016.
Dodano: 2016-02-17 - Przedmiotem zamówienia jest wykonanie i dostawa gotowych posiłków dla pacjentów Szpitala, zarówno w dni powszednie jak i świąteczne, przez okres 24 miesięcy od dnia 1 marca 2016 r. do dnia 28 lutego 2018 r.
Dodano: 2016-01-15 - Przedmiotem zamówienia jest wykonanie i dostawa gotowych posiłków dla pacjentów Szpitala, zarówno w dni powszednie jak i świąteczne, przez okres 24 miesięcy od dnia 1 marca 2016 r. do dnia 28 lutego 2018 r.
Dodano: 2016-01-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego - na terenie Rejonu nr 2 Dzielnicy Śródmieście w Warszawie
Dodano: 2015-12-29 - Obsługa posiedzeń paneli ekspertów oceniających wnioski o przyznanie premii technologicznej w ramach kredytu na innowacje technologiczne
Dodano: 2015-12-15 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego - na terenie Rejonu nr 2 Dzielnicy Śródmieście w Warszawie
Dodano: 2015-12-02 - świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych na potrzeby Kongresu Managerów Kultury
Dodano: 2015-11-16 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Wawer w okresie od 1.01.2016r. do 31.12.2017r..
Dodano: 2015-11-16