Krapkowickie Centrum Zdrowia Sp. z o. o. ogłasza przetarg
- Adres: 47303 Krapkowice, Os. XXX-Lecia
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 44 67 228 , fax. 77 44 59 826
- Data zamieszczenia: 2018-10-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Krapkowickie Centrum Zdrowia Sp. z o. o.
Os. XXX-Lecia 21
47303 Krapkowice, woj. opolskie
tel. 77 44 67 228, fax. 77 44 59 826
REGON: 16021349900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kcz.krapkowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: spółka prawa handlowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług w zakresie całodobowego wyżywienia pacjentów na oddziałach szpitalnych i Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym Krapkowickiego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa obejmuje dostawę posiłków do: 1. Szpitala w Krapkowicach na oddziały: wewnętrzny, pediatryczny, chirurgii ogólnej, ginekologiczny, położniczy, 2. Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Górażdżach Szacunkowa dzienna ilość posiłków to 100 szt. Usługa obejmuje dostawę trzech posiłków dziennie (śniadanie, obiad, kolacja) dla pacjentów oddziału pediatrycznego cztery posiłki dziennie (śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy- załącznik nr 7 oraz regulamin dystrybucji posiłków i żywienia pacjentów KCZ Sp. z o.o. - załącznik nr 8 do SIWZ, szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - załącznik n 9 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55311000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) decyzja/zezwolenie właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego wydana na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006r. o Bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 171, poz. 1225 z późn. zm.) potwierdzająca że kuchnia, w której będą przygotowywane posiłki spełnia konieczne wymagania higieniczno-sanitarne w zakresie produkcji posiłków dla odbiorców zewnętrznych. b) decyzja/zezwolenie właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego wydana na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006r. o Bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 171, poz. 1225 z późn. zm.) dopuszczająca samochód/y Wykonawcy do przewozu żywności wraz z wykazem samochodów, którymi dysponuje Wykonawca w ramach świadczenia usług.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - dokumenty certyfikatów HACCP, - protokół z ostatniej kontroli kuchni sporządzony przez Sanepid,
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną