Przetargi.pl
Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną usługą polegającą na : sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych do kuchenki oddziałowej

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Paliatywnej im. Jana Pawła II w Suwałkach ogłasza przetarg

  • Adres: 16400 Suwałki, ul. Szpitalna
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 875 676 910 , fax. 875 676 910
  • Data zamieszczenia: 2017-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Paliatywnej im. Jana Pawła II w Suwałkach
    ul. Szpitalna 54
    16400 Suwałki, woj. podlaskie
    tel. 875 676 910, fax. 875 676 910
    REGON: 79037638300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.paliatywna.suwalki

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną usługą polegającą na : sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych do kuchenki oddziałowej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną usługą polegającą na : sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych do kuchenki oddziałowej o wartości szacunkowej zamówienia mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca wymaga posiadania i dołączenia aktualnego certyfikatu HACCP wydanego przez niezależny podmiot uprawniony do kontroli jakości. Dokument potwierdzający posiadanie dietetyka. Polisa ubezpieczenia wykonawcy od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę co najmniej 50 000 zł. Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania tj. decyzję właściwego powiatowego inspektora sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do produkcji żywności w tym zezwolenie na realizację usługi w systemie cateringowym; decyzję dopuszczającą środek transportu do przewożenia żywności, wydaną przez inspektora sanitarnego.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach