Uniwersytet Wrocławski, Wydział Chemii ogłasza przetarg
- Adres: 50-383 Wrocław, ul. Joliot-Curie 14
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3757302, 3757361 , fax. 071 3757420
- Data zamieszczenia: 2013-01-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Wrocławski, Wydział Chemii
ul. Joliot-Curie 14 14
50-383 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3757302, 3757361, fax. 071 3757420
REGON: 00000130100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.chem.uni.wroc.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług hotelowo-gastronomicznych wraz z obsługą techniczną podczas trwania konferencji XII International Conference on Inorganic Biochemistry - Collaboration and Beyond. Postępowanie Nr WCH.2420.19.2012.HS - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelowo- gastronomicznych wraz z obsługą techniczną podczas trwania konferencji XII International Conference on Inorganic Biochemistry - Collaboration and Beyond której organizatorem jest Wydział Chemii Uniwersytetu Wrocławskiego. Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia zostały opisane w załączniku nr 2 do SWIZ. Postępowanie o wartości szacunkowej nieprzekraczającej równowartość kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust 8 Ustawy prawo zamówień publicznych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uni.wroc.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na usługę gastronomiczną wraz z wynajmem sali szkoleniowej realizowaną na potrzeby szkolenia organizowanego przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy
Dodano: 2016-05-10 - Usługi hotelarskie i restauracyjne związane z organizacją sympozjum naukowego - seminarium w ramach projektu Mały DolnoŚlązak.
Dodano: 2016-03-01 - Usługi hotelarskie i restauracyjne związane z organizacją sympozjum naukowego - seminarium w ramach projektu Mały DolnoŚlązak
Dodano: 2016-02-05 - Usługi hotelarskie i restauracyjne związane z organizacją sympozjum naukowego - seminarium w ramach projektu Mały DolnoŚlązak
Dodano: 2016-01-13 - Usługa wynajmu sali konferencyjnej wraz z usługą hotelowo - gastronomiczną
Dodano: 2014-10-17 - Usługa wynajmu sali konferencyjnej oraz sal szkoleniowych wraz z usługą gastronomiczną w ramach projektu Wdrażanie Czechy 2014
Dodano: 2014-10-01 - W10/ZP/26/13
Dodano: 2013-12-06 - WYNAJEM OŚRODKA NA KONFERENCJĘ NAUKOWĄ ORGANIZOWANĄ PRZEZ KATEDRĘ RACHUNKU KOSZTÓW I RACHUNKOWOŚCI ZARZĄDCZEJ UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO WE WROCŁAWIU
Dodano: 2013-09-13 - Usługi hotelarskie w celu przeprowadzenia wyjazdowej TERAPII PSYCHOSPOŁECZNEJ, w miejscowości górskiej, dla Beneficjentów Projektu Systemowego pt.: FENIKS - Program Reintegracji Społecznej i Zawodowej Mieszkańców Powiatu Wałbrzyskiego, współfinansowanego przez Unię Europejską, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2013-08-14 - Przetarg nieograniczony w celu zawarcia umowy ramowej na usługę wynajmu sal konferencyjnych wraz z obsługą techniczną i usługą cateringu w celu realizacji szkoleń w ramach projektu: SPINqbator Zdolnego Śląska, Nr zamówienia publicznego: ZP/PN/SZP/30/2013
Dodano: 2013-05-28