Przetargi.pl
Świadczenie usług hotelowej i restauracyjnej na potrzeby wyjazdu zagranicznego organizowanego w ramach mobilności edukacyjnej realizowanej w ramach programu Erasmus+. 2021-1-PL01-KA122-VET-000017393

ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2 IM.HETMANA STEFANA CZARNIECKIEGO WE WŁOSZCZOWIE ogłasza przetarg

  • Adres: 29-100 Włoszczowa, KONIECPOLSKA 40
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 413942212
  • Data zamieszczenia: 2022-08-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2 IM.HETMANA STEFANA CZARNIECKIEGO WE WŁOSZCZOWIE
    KONIECPOLSKA 40
    29-100 Włoszczowa, woj. świętokrzyskie
    tel. 413942212
    REGON: 292440899
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://zs2wloszczowa.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług hotelowej i restauracyjnej na potrzeby wyjazdu zagranicznego organizowanego w ramach mobilności edukacyjnej realizowanej w ramach programu Erasmus+. 2021-1-PL01-KA122-VET-000017393
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia na usługę społeczną jest Świadczenie usług hotelowej i restauracyjnej na potrzeby wyjazdu zagranicznego organizowanego w ramach mobilności edukacyjnej realizowanej w ramach programu Erasmus+. 2021-1-PL01-KA122-VET-000017393 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.10.2022 r., sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe. W ramach tego projektu zaplanowano realizację następujących zadań: wyjazd na praktyki zagraniczne w dniach 29.09.2022 r. – 21.10.2022 r.2. Projekt jest współfinansowany ze środków Programu Erasmus+, sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55100000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 6.1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, tj.:6.1.1. Posiadają kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, iż posiada wpis do Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych.6.1.2. Zdolność techniczną i zawodową niezbędną do realizacji zamówienia: Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonałnależycie minimum 2 usługi o wartości nie mniejszej niż 150.000,00 zł brutto każda, polegających na świadczeniu usług hotelarskich i restauracyjnych dla minimum 30 osób.6.1.3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej lub finansowej gwarantującej należyte wykonanie zamówienia: Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej na kwotę co najmniej 100 000,00 zł.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-09-07

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach