Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ogłasza przetarg
- Adres: 50-375 Wrocław, ul. C.K. Norwida 25/27
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3283576, 3205496 , fax. 071 3283576
- Data zamieszczenia: 2010-11-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
ul. C.K. Norwida 25/27 25/27
50-375 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3283576, 3205496, fax. 071 3283576
REGON: 00000186700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług hotelarskich na terenie Wrocławia, polegających na dwukrotnym wynajmie sali konferencyjnej dla uczestników spotkania w ramach projektu Biotechnologiczna konwersja glicerolu do polioli i kwasów dikarboksylowych w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, 01.01.02-00-074/09 -sprawa RAP138 2010 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usług hotelarskich na terenie Wrocławia, polegających na dwukrotnym wynajmie sali konferencyjnej dla uczestników spotkania w ramach projektu Biotechnologiczna konwersja glicerolu do polioli i kwasów dikarboksylowych w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, 01.01.02-00-074/09 Wariant I Dwukrotny wynajem sali konferencyjnej dla minimum 60 osób na maksymalnie 4 godziny wyposażona w miejsca do siedzenia, sprzęt multimedialny (rzutnik, ekran, laptop, sprzęt nagłośnieniowy, mikrofon bezprzewodowy) plus osoba do obsługi technicznej sprzętu - wynajem dwukrotny w terminach zgodnym z harmonogramem (planem). Przerwa kawowa - przewidziana w każdej z dwóch konferencji Ilość osób - 70 (wycenia na 1 osobę) Menu: - kawa rozpuszczalna, - herbata w saszetkach ( 2 rodzaje), - cytryna, - cukier, - śmietanka do kawy, - woda niegazowana, - ciastka kruche w 3 wariantach smakowych. Sposób podania -szwedzki stół. Woda na kawę rozpuszczalną i herbatę w termosach ze stali nierdzewnej. Filiżanki do kawy i herbaty wykonane z porcelany, sztućce wykonane ze stali nierdzewnej. 1. Obiad Ilość osób - minimum 70 (wycena na 1 osobę) Menu: - zupa, - danie główne - drób lub wieprzowina lub wołowina lub ryba - uzupełnienie dania - ziemniaki lub pieczone ziemniaki lub kopytka lub ryż - surówka lub bukiet surówek - deser, - kawa, - herbata, - sok, - woda niegazowana. Szczegółowy jadłospis (jeden zestaw obiadowy) zostanie ustalony na 3 dni przed terminem usługi. Wariant II Dwukrotny wynajem sali konferencyjnej dla minimum 60 osób na maksymalnie 4 godziny wyposażona w miejsca do siedzenia, sprzęt multimedialny (rzutnik, ekran, laptop, sprzęt nagłośnieniowy, mikrofon bezprzewodowy) plus osoba do obsługi technicznej sprzętu - wynajem dwukrotny w terminach zgodnym z harmonogramem (planem). Przerwa kawowa - przewidziana w każdej z dwóch konferencji Ilość osób - 70 (wycenia na 1 osobę) Menu: - kawa rozpuszczalna, - herbata w saszetkach ( 2 rodzaje), - cytryna, - cukier, - śmietanka do kawy, - woda niegazowana, - ciastka kruche w 3 wariantach smakowych. Sposób podania -szwedzki stół. Woda na kawę rozpuszczalną i herbatę w termosach ze stali nierdzewnej. Filiżanki do kawy i herbaty wykonane z porcelany, sztućce wykonane ze stali nierdzewnej. 1. Obiad Ilość osób - minimum 70 (wycena na 1 osobę) Menu: - zupa, - danie główne - drób lub wieprzowina lub wołowina lub ryba - uzupełnienie dania - ziemniaki lub pieczone ziemniaki lub kopytka lub ryż - surówka lub bukiet surówek - deser, - kawa, - herbata, - sok, - woda niegazowana. Szczegółowy jadłospis (jeden zestaw obiadowy) zostanie ustalony na 3 dni przed terminem usługi. Przywiezienie uczestników konferencji z dworca PKP, z siedziby Zamawiającego i rozwiezienie uczestników konferencji na dworzec PKP oraz do siedziby Zamawiającego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: tak
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W niniejszym postępowaniu Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.up.wroc.pl (zakładka przetargi)
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa hotelowo-restauracyjna wraz z udostępnieniem sal konferencyjnych na potrzeby uczestników XII Międzynarodowej Konferencji Naukowej Teoretyczne i aplikacyjne problemy inżynierii Rolniczej organizowanej przez Instytut Inżynierii Rolniczej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. (Sprawa nr RAP.272.60.2013)
Dodano: 2013-05-27 - Świadczenie usług hotelarskich na terenie Wrocławia, polegających na dwukrotnym wynajmie sali konferencyjnej dla uczestników spotkania w ramach projektu Biotechnologiczna konwersja glicerolu do polioli i kwasów dikarboksylowych w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, 01.01.02-00-074 09- sprawa nr RAP155 2010
Dodano: 2010-11-18 - Świadczenie usług hotelarskich na terenie Wrocławia, polegających na zapewnieniu noclegu dla uczestników drugiej i trzeciej edycji studiów podyplomowych realizowanych w ramach projektu Nauczyciel przedmiotów zawodowych w zakresie organizacji usług gastronomicznych i hotelarstwa oraz architektury krajobrazu - studia podyplomowe w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Poddziałanie 3.3.2. Nr sprawy RAP 79
Dodano: 2010-08-20