Przetargi.pl
Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z zapewnieniem sali konferencyjnej dla spotkania koordynacyjnego zespołów realizujących projekt oraz ekspertów ze strony Liderpartnera Małopolskiego Centrum Kultury SOKÓŁ oraz Partnera Projektu Samosprawnego Preszowskiego Kraju, w ramach realizacji projektu Karpacka Mapa Przygody - wspólna promocja atrakcyjności turystycznej, przyrodniczej i kulturowej, małopolsko - preszowskiego pogranicza.

Małopolskie Centrum Kultury "Sokół" w Nowym Sączu ogłasza przetarg

  • Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Długosza 3
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 4482610 , fax. 18 4482611
  • Data zamieszczenia: 2011-03-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Kultury "Sokół" w Nowym Sączu
    ul. Długosza 3 3
    33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
    tel. 18 4482610, fax. 18 4482611
    REGON: 00028149900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcksokol.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytucja kultury Województwa Małopolskiego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z zapewnieniem sali konferencyjnej dla spotkania koordynacyjnego zespołów realizujących projekt oraz ekspertów ze strony Liderpartnera Małopolskiego Centrum Kultury SOKÓŁ oraz Partnera Projektu Samosprawnego Preszowskiego Kraju, w ramach realizacji projektu Karpacka Mapa Przygody - wspólna promocja atrakcyjności turystycznej, przyrodniczej i kulturowej, małopolsko - preszowskiego pogranicza.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług, obejmujących: - usługi hotelarskie (jedna doba noclegowa) dla maksymalnie 13 osób w obiekcie, którego pokoje spełniają wymogi hotelu co najmniej 3 gwiazdkowego lub standardem odpowiadają wymogom równoważnym, oraz który ma możliwość zapewnić gościom całodzienne wyżywienie w ramach prowadzonej działalności. Świadczenie ww. usług hotelowych obejmuje noclegi w pokojach dwuosobowych i jednoosobowych, , wraz z łazienką, umeblowanych i wyposażonych standardowo, z czystą pościelą. W skład usługi hotelarskiej wchodzi również opłata klimatyczna oraz śniadanie serwowane w formie bufetu. Liczba osób korzystających w zakwaterowania w pokojach jedno i dwu osobowych wskazana zostanie Wykonawcy najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi. - usługi restauracyjne, obejmujące pełne wyżywienie to jest: Obiadu w każdym dniu, dwudniowego spotkania dla maksymalnie 13 osób, składającego się z przystawki, pierwszego dania (zupa lub krem), drugiego dania (ziemniaki, frytki lub inne, a do tego danie mięsne oraz surówka/surówki), soku lub kompotu oraz deseru (ciasto, lody lub inne), Kolacji w formie stołu regionalnego, podczas której podawane będą produkty i specjały kuchni lokalnej podczas pierwszego dnia spotkania. Podczas uroczystej kolacji podane winny zostać: - przystawka, - zupa, - danie główne (mięsne) z dodatkami, - kawa, herbata i inne napoje, - bufet szwedzki składający się z 10 rodzajów przystawek z zawartością mięsa/wędlin oraz dań wegetariańskich w tym m.in platery wędlin, patery serów, stół wiejski oraz sałatki, pieczywo - 2 rodzaje. W skład całodziennego wyżywienia nie wchodzi śniadanie, ponieważ stanowi ono element usługi hotelarskiej, opisanej powyżej. - usługi konferencyjne, to jest zapewnienie w ciągu dwóch dni sali konferencyjnej przez 8 godzin dziennie dla maksymalnie 13 osób (każdego dnia), wyposażonej w rzutnik z możliwością podłączenia laptopa, ekran oraz flipchart, jak również zapewnienie przerw kawowych (1 przerwa kawowa w ciągu dnia): Przerwa kawowa w postaci cateringu w każdym dniu spotkania dla maksymalnie 13 osób, składającego się z kawy z ekspresu z dodatkami: cukier, mleczko do kawy, herbaty wraz z dodatkami (cytryna, cukier) oraz zimnych zakąsek (kanapeczki, ciasteczka, owoce). Wszystkie wymienione wyżej usługi muszą być świadczone w jednym obiekcie. Obiekt winien znajdować się na terenie miasta Krynica Zdrój w powiacie nowosądeckim. Jakość serwowanych potraw powinna być wysoka i charakteryzować się wysoką estetyką podania i różnorodnością. Obsługa powinna składać się z wykwalifikowanych kelnerów, ubranych w stosowne do okazji stroje. Wymagana stała obecność kelnerów w wyznaczonych godzinach świadczenia usługi. Obowiązek bieżącej dbałości kelnerów o czystość i porządek na stołach (w tym m.in. usuwanie zabrudzonych naczyń, zanieczyszczeń itd.) Wykonawca powinien używać specjalistycznego sprzętu zapewniającego świeżość i wysoką higienę podawanych potraw. Wykluczone jest użycie naczyń jednorazowego użytku. Naczynia powinny być szklane lub porcelanowe. Ostateczna liczba osób korzystający z usługi wskazana zostanie Wykonawcy najpóźniej na 3 dni przed terminem rozpoczęcia wykonania usługi.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcksokol.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach