Przetargi.pl
Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków na potrzeby Zespołu Opieki Zdrowotnej w Świętochłowicach sp. z o.o.

ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W ŚWIĘTOCHŁOWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ogłasza przetarg

  • Adres: 41-605 Świętochłowice, ul. Chorzowska 38
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 2455041 , fax. 32 2453440
  • Data zamieszczenia: 2023-01-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W ŚWIĘTOCHŁOWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
    ul. Chorzowska 38
    41-605 Świętochłowice, woj. śląskie
    tel. 32 2455041, fax. 32 2453440
    REGON: 000311450
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz.net.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków na potrzeby Zespołu Opieki Zdrowotnej w Świętochłowicach sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków na potrzeby Zespołu Opieki Zdrowotnej w Świętochłowicach sp. z o.o.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 3 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55322000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Wykonawca musi wykazać, iż w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał/wykonuje należycie co najmniej 1 usługę polegającą na świadczeniu usługi cateringu zbiorowego żywienia co najmniej przez 6 miesięcy na kwotę min. 500 000,00 PLN brutto. W przypadku usługwykonywanych i niezakończonych należy podać kwotę usług wykonanych. Wartość ta będzie brana pod uwagę przy analizie spełniania warunku.2. Wykonawca musi wykazać dysponowanie osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, tj.:- co najmniej 1 osobą, zatrudnioną na stanowisku dietetyka posiadającą wykształcenie kierunkowe oraz co najmniej 2 letnie doświadczenie w żywieniu zbiorowym w zakładachlecznictwa zamkniętego,- co najmniej 2 osobami, zatrudnionymi na stanowisku kucharza posiadającymi wykształcenie o profilu związanym z gastronomią oraz co najmniej 2 letnie doświadczenie w żywieniu zbiorowymw zakładach lecznictwa zamkniętego,- co najmniej 2 osobami, zatrudnionymi na stanowisku pomocy kuchennej posiadającymi wykształcenie o profilu związanym z gastronomią oraz co najmniej 2 letnie doświadczenie wżywieniu zbiorowym w zakładach lecznictwa zamkniętego.3. Wykonawca musi wykazać dysponowanie środkiem transportu w celu wykonania zamówienia publicznego, tj.:- co najmniej 2 samochodami przystosowanymi do transportu żywności.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-01-17

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach