Przetargi.pl
Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby OW Zamawiającego w Dziwnowie

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie ogłasza przetarg

  • Adres: 70-310 Szczecin, Al. Piastów 17
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-91 449 4250, 449 4042 , fax. 0-91 449 4690
  • Data zamieszczenia: 2015-04-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
    Al. Piastów 17 17
    70-310 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-91 449 4250, 449 4042, fax. 0-91 449 4690
    REGON: 32058816100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zut.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby OW Zamawiającego w Dziwnowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej dla osób wypoczywających w ośrodkach wypoczynkowych (OW) Zamawiającego położonych w Dziwnowie (woj. zachodniopomorskie, powiat kamieński, kod pocztowy 72-420). 2. W zakres usługi, o których mowa w ust. 1 niniejszego działu wchodzi: 1) Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady kolacje), w tym również zaopatrywanie się w surowce i innego rodzaju produkty do przygotowania posiłków, a także ich transport do miejsca przygotowania i wydania posiłków; 2) Obsługa kelnerska, w tym wydawanie przygotowanych posiłków wskazanym przez Zamawiającego osobom wypoczywającym w OW. 3. Zamawiający wymaga, aby przygotowywanie posiłków (w tym w szczególności gotowanie dań gorących) odbywało się kuchni, a ich serowanie (obsługa kelnerska) miało miejsce w jadalni, które to (kuchnia i jadalnia) są położone na terenie OW w Dziwnowie, ul. Kościelna 35- 35a. Kuchnia i jadalnia znajdują się w tym samym budynku (na tym samym jego poziomie) i są położone bezpośrednio przy sobie. 4. Zamawiający, podaje, iż szacowana (na podstawie danych za sezon 2014 r.) liczba posiłków do przygotowania i wydania w ramach przedmiotu niniejszego zamówienia (przez cały okres jego wykonywania) wynosi odpowiednio: 1) Śniadania - 3100 (słownie: trzy tysiące sto) posiłków; 2) Obiady - 6500 (sześć tysięcy pięćset) posiłków; 3) Kolacja - 2500 (dwa tysiące pięćset) posiłków. 5. Do obowiązków Wykonawcy wchodzących w zakres zamówienia wchodzi również: 1) Bieżące utrzymywanie czystości pomieszczeń stołówki, w tym również zaopatrzenie się w odpowiednie środki czystości dla wykonania wskazanego obowiązku; 2) Odpowiednie segregowanie śmieci i odpadów pokonsumcyjnych, z zastrzeżeniem ust. 6 poniżej; 3) Dokonywanie bieżących napraw urządzeń, jeżeli ich uszkodzenie lub innego rodzaju niesprawność powstały z winy Wykonawcy. 6. W zakres przedmiotu niniejszego zamówienia nie wchodzi zapewnienia mediów (prąd, woda, gaz) w obiekcie, w którym znajduje się Stołówka przez Wykonawcę. Wykonawcy nie będą obciążać koszty zużycia tych mediów w zakresie w jakim zużycie następuje na potrzeby wykonania niniejszego zamówienia. Wykonawcy nie będzie również obciążać koszty wywozu odpadów pokonsumpcyjnych, o których mowa w ust. 6 niniejszego działu. Obowiązki, o których mowa w niniejszym ustępie i koszty z tym związane będzie ponosił Zamawiający. 7. Do obowiązków Wykonawcy wchodzących w zakres zamówienia należy zapewnienie na potrzeby jego należytego wykonania personelu wykonawczego (osób) o odpowiednich kwalifikacjach, wiedzy i doświadczeniu. 8. Używane powyżej odwołania się do określenia /niniejszy dział/ oznaczają niniejszą sekcję
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W postępowaniu niniejszym wniesienie wadiumnie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświdczenie Wykonawcy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zut.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną