SŁUŻBA KONTRWYWIADU WOJSKOWEGO ogłasza przetarg
- Adres: 02-007 Warszawa, ul. Wojciecha Oczki 1
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 261846131
- Data zamieszczenia: 2024-03-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SŁUŻBA KONTRWYWIADU WOJSKOWEGO
ul. Wojciecha Oczki 1
02-007 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 261846131
REGON: 140679598 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.skw.gov.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług dostarczania posiłków. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi dostarczania posiłków w odległości (lokalizacja 1) 80 km oraz (lokalizacja 2) 20 km od Warszawy w okresie od 01.04.2024 r. do 31.03.2026 r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku nr 2 do SWZ (Opis Przedmiotu Zamówienia). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wprowadza warunek w odniesieniu do uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej – (art. 114 ustawy).Wykonawca zobowiązany będzie posiadać:- uprawnienia do prowadzenia działalności gastronomicznej potwierdzone decyzją Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu do prowadzenia działalności gastronomicznej na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. obezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023, poz. 1448)lub- zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej na podstawie ww. ustawy.Zamawiający wprowadza warunek w odniesieniu do zdolności technicznej lub zawodowej (zgodnie z art. 116 ustawy):- Wykonawca spełni warunek, jeżeli oświadczy, że posiada środek transportu przeznaczony do przewozu szybko psujących się artykułów żywnościowych.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-28
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09