Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringu dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Miejskiego nr 2 ,,MINI” z siedzibą na oś. XXX – lecia 14 w Nowej Rudzie.

Gmina Miejska Nowa Ruda ogłasza przetarg

  • Adres: 57-400 Nowa Ruda, RYNEK 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-08-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miejska Nowa Ruda
    RYNEK 1
    57-400 Nowa Ruda, woj. dolnośląskie
    REGON: 890717935
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.nowaruda.biuletyn.net/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringu dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Miejskiego nr 2 ,,MINI” z siedzibą na oś. XXX – lecia 14 w Nowej Rudzie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu - przygotowania i dowożenia gotowych posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym (3-5 lat), które uczęszczają do Przedszkola Miejskiego nr 2 ,,MINI” na osiedlu XXX – lecia w Nowej Rudzie.Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie trzech posiłków dziennie tj. śniadanie, obiad (dwa dania) i podwieczorek dla grupy 25 dzieci. Termin rozpoczęcie świadczenia usługi określa się na dzień 19.09.2022 r. Termin zakończenia przedmiotu zamówienia 31.07.2023 r. Posiłki będą dostarczane w dni robocze tj. od poniedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy oraz dni wolnych od zajęć opiekuńczych w przedszkolu.Wykonawca powinien we własnym zakresie przyjąć podstawy wyceny, tak aby zakres prac zawarty w wycenie uwzględniał wykonanie przedmiotu zamówienia w sposób określony w SWZ.Zamawiający w postępowaniu przetargowym jako formę wynagrodzenia przyjął wynagrodzenie określane na podstawie ilościowego rozliczenia rzeczywiście dostarczonych posiłków. Uważa się, że Wykonawca dokładnie zapoznał się z opisem przedmiotu zamówienia.Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia stanowi Załącznik Nr 1 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek udziału w postępowaniu dotyczący zdolności zawodowej, jeżeli wykaże, że:1) dysponuje następującymi osobami skierowanymi przez wykonawcę do realizacji zamówienia publicznego:a) kucharzem posiadającym co najmniej roczne doświadczenie zawodowe – min. 1 osobab) dietetykiem lub technologiem żywienia – min. 1 osobaDopuszczalne jest łączenie funkcji.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-09-06

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach