Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Łukowie

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-400 Łuków, ul. Broniewskiego 20/26
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 025 798 23 78 , fax. 025 798 23 78
  • Data zamieszczenia: 2011-06-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Broniewskiego 20/26 20/26
    21-400 Łuków, woj. lubelskie
    tel. 025 798 23 78, fax. 025 798 23 78
    REGON: 00091688000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa podległa administracji samorządowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Łukowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostawy całodziennych posiłków dla 31 mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Łukowie w przedziale wiekowym 13-32 lata. Wymagania Zamawiającego w zakresie żywienia: - Średnia miesięczna ilość przygotowywanych posiłków wynosi: 4 posiłki dziennie x 30 dni x 31 osób; Posiłki dla mieszkańców winny być dostarczone o ściśle ustalonych porach dnia: - śniadanie godz. 700, - obiad godz. 1200, - podwieczorek godz. 1530, - kolacja godz. 1800. 3. Przygotowywanie posiłków odbywać się będzie z uwzględnieniem diet stosowanych w tutejszym Domu Pomocy Społecznej zgodnie z zaleceniem lekarza oraz kaloryczności. Żywienie mieszkańców opiera się na n/w dietach: - Wątrobowa - 2 osoby, - Bez produktów mlecznych - 6 osób - Niskofenyloalaninowa - 1 osoba Dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej ustala się dzienną normę kaloryczności 1500 kcal z dopuszczalnym dziennym odchyleniem (+/-) 5% 4. Posiłki muszą odpowiadać wymogom sztuki kulinarnej z zachowaniem norm żywieniowych zalecanych przez Instytut Żywności i Żywienia uwzględniające niezbędne składniki pokarmowe (wartości odżywcze).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://lukowsp.bip.e-zeto.com/public/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach