Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej ogłasza przetarg
- Adres: 00614 Warszawa, Ul. Rektorska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 234 60 27 , fax. 22 234 71 53
- Data zamieszczenia: 2018-04-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej
Ul. Rektorska 4
00614 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 234 60 27, fax. 22 234 71 53
REGON: 155400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.cziitt.pw.edu.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia wyższa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych w Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej (CZIiTT PW) w Warszawie przy ul. Rektorskiej 4. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach wydarzeń organizowanych przez Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej, w gmachu tego Centrum przy ul. Rektorskiej 4, 00-619 Warszawa, oraz w Gmachu Głównym Politechniki Warszawskiej przy Pl. Politechniki 1, 00-661 Warszawa, w okresie od daty zawarcia umowy do dnia 31 lipca 2019 r., zgodnie z Opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1a i 1b do SIWZ. 2. Zamówienie jest podzielone na 2 części: Część I – świadczenie usług cateringowych związanych z realizacją projektu „NERW PW Nauka – Edukacja – Rozwój – Współpraca”; Część II – świadczenie usług cateringowych związanych z realizacją projektów: – „KEPP – Komercjalizacja – efektywna, przyjazna i profesjonalna”, – „Innowacje w procedurach transferu technologii: Nauka-Przemysł” (Program DIALOG) oraz na rzecz CZIiTT PW. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunek kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów- warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca przedstawi aktualną decyzję lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, z którego będzie wynikało uprawnienie Wykonawcy do prowadzenia działalności gastronomicznej, w rozumieniu ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149 ze zm.);
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu wstępnego potwierdzenia, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu na podstawie przepisów, o których mowa w art. 24 ust. 1 pkt 12-23 ustawy Pzp oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu, do oferty musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie wskazanym przez Zamawiającego w załączniku nr 3 i 5 do SIWZ. 2. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców (konsorcjum, spółka cywilna) oświadczenie w zakresie wskazanym przez Zamawiającego w: – załączniku nr 5 do SIWZ składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie, – załączniku nr 3 do SIWZ składa Pełnomocnik Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia w celu wykazania łącznego spełnienia warunków udziału przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. 3. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełniania, w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu, zamieszcza informacje o tych podmiotach w dołączonym do oferty oświadczeniu, o którym mowa w pkt 1, sporządzonym według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ. 4. Zamawiający żąda, aby Wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia z udziału w postępowaniu, zamieścił informacje o podwykonawcach w dołączonym do oferty oświadczeniu, o którym mowa w pkt 1, sporządzonym według wzoru stanowiącego załącznik nr 2a lub 2b do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09