Urząd Marszałkowski Województwa Lubuskiego ogłasza przetarg
- Adres: 65-057 Zielona Góra, ul. Podgórna 7
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 68 4565403, 4565404, 4565277 , fax. 68 4565404
- Data zamieszczenia: 2014-05-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Marszałkowski Województwa Lubuskiego
ul. Podgórna 7 7
65-057 Zielona Góra, woj. lubuskie
tel. 68 4565403, 4565404, 4565277, fax. 68 4565404
REGON: 97077008900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubuskie.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych w 2014 roku na terenie województwa lubuskiego na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w podziale na części (2) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest Świadczenie usług cateringowych w 2014 roku na terenie województwa lubuskiego na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w podziale na części (2) Część I - pn. Świadczenie usług cateringowych na terenie województwa lubuskiego na potrzeby Departamentu Rozwoju Regionalnego i Współpracy Zagraniczny w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2014 roku, Część II - pn. Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Głównego Punktu Informacyjnego o Funduszach Europejskich w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2014 2.Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego poprzez złożenie zlecenia (e-mailem lub telefonicznie) na 3 dni przed wykonaniem zamówienia. Zlecenie będzie określać: termin (z podaniem godzin świadczenia usługi), miejsce (teren województwa lubuskiego), szacowaną liczbą uczestników. 3.W uzasadnionych przypadkach Zamawiającego zastrzega sobie możliwości łączenia poszczególnych kategorii. 4.Wartością graniczną wynagrodzenia Wykonawcy jest cena brutto w wysokości złożonej oferty. 5.Zamawiający zapłaci Wykonawcy jedynie za rzeczywistą ilość zrealizowanych usług cateringowych, obliczoną według stawek przyjętych na osobę w ramach poszczególnych kategorii. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług niż maksymalny zakres umowy. 6.W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: - przygotowania, dowozu i podania posiłków w terminie i miejscu wskazanym przez Zamawiającego, - świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym terminie przydatności do spożycia w opakowaniach posiadających stosowne atesty, - transportu przedmiotu zamówienia oraz podania go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i wyżywienia zbiorowego, - usuwania i utylizacji odpadów i śmieci. 7. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 a (część I) i 1 b (część II). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubuskie.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 roku.
Dodano: 2016-03-01 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Biura Sejmiku Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 r.
Dodano: 2016-02-17 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Zarządzania Regionalnym Programem Operacyjnym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2016 na terenie Województwa Lubuskiego
Dodano: 2016-02-02 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 roku
Dodano: 2016-01-22 - Świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu i dowozie posiłków całodziennych dla osób zatrzymanych w PDOZ i PID przez jednostki Policji woj. lubuskiego
Dodano: 2015-10-20 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 15 grudnia 2015 r
Dodano: 2015-10-13 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 15 grudnia 2015 r
Dodano: 2015-09-16 - Świadczenie usług cateringowych na terenie Zielonej Góry na potrzeby projektu pn.: Wdrożenie systemu monitorowania polityk publicznych w województwie lubuskim poprzez budowę Lubuskiego Regionalnego Obserwatorium Terytorialnego, realizowanego w ramach Poddziałania 5.2.1. Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Dodano: 2015-04-13 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Departamentu Regionalnego Programu Operacyjnego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2015 r
Dodano: 2015-03-24 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 30 czerwca 2015 r
Dodano: 2015-02-18