Politechnika Warszawska ogłasza przetarg
- Adres: 00-661 Warszawa, Pl. Politechniki
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. +48222346206 , fax. +48226286075
- Data zamieszczenia: 2018-08-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Warszawska
Pl. Politechniki 1
00-661 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. +48222346206, fax. +48226286075
REGON: 000001554 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pw.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń realizowanych w ramach Zadania 50 - Podnoszenie kompetencji kadry w zakresie umiędzynarodowienia, w projekcie "NERW PW. Nauka - Edukacja - Rozwój - Współpraca", nr postępowania: ZP.U.SE.31.2018. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń realizowanych w ramach Zadania 50 - Podnoszenie kompetencji kadry w zakresie umiędzynarodowienia, w projekcie "NERW PW. Nauka - Edukacja - Rozwój - Współpraca". Szczegółowy opis przedmiotu znajduje się w załączniku nr 5 do SIWZ oraz w załączniku nr 6 do SIWZ, który to zawiera Harmonogram usług cateringowych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca: posiada aktualną decyzję właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnienie wymagań higieniczno- zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 7. Inne dokumenty i oświadczenia składane wraz z ofertą: 7.1. Wypełniony formularz ofertowy zgodny ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ, podpisany przez osobę prawidłowo umocowaną. Podpis musi być sporządzony w sposób umożliwiający jego identyfikację czytelnie (imię i nazwisko) lub nieczytelnie (z imienną pieczątką). 7.2. Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy w niniejszym postępowaniu, o ile nie wynika ono z dokumentu rejestracyjnego, określające jego zakres i podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy. Wspólnicy spółki cywilnej wraz z ofertą zamiast pełnomocnictwa mogą złożyć umowę spółki cywilnej. 7.3. Zobowiązanie innych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji wykonania zamówienia (jeżeli dotyczy), sporządzone wg wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do formularza oferty. 7.4 Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. W terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez Zamawiającego na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, Wykonawca jest zobowiązany przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp, sporządzone wg wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do formularza oferty.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09 - Obsługa imprezy piknik okolicznościowy z okazji Dnia Wydziału Samochodów i Maszyn Roboczych Politechniki Warszawskiej w dniu 7 czerwca 2024 r
Dodano: 2024-05-08