Gmina Długosiodło ogłasza przetarg
- Adres: 07-210 Długosiodło, ul. Kościuszki 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 029 7412512 w.47, 7412526 , fax. 02907412512
- Data zamieszczenia: 2011-08-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Długosiodło
ul. Kościuszki 2 2
07-210 Długosiodło, woj. mazowieckie
tel. 029 7412512 w.47, 7412526, fax. 02907412512
REGON: 55066811400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dlugosiodlo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na terenie gminy Długosiodło w ramach projektu pn. Dobry start - lepsza przyszłość - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na terenie gminy Długosiodło, dla uczestników zajęć pozalekcyjnych dydaktyczno-wyrównawczych, w ramach projektu POKL.9.1.2 pod nazwą Dobry start - lepsza przyszłość w kontekście realizacji projektu, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie, dostarczenie oraz podanie w wyznaczonym czasie 213 posiłków w Gimnazjum Publicznym im. Armii Krajowej w Długosiodle. Usługa będzie wykonywana jeden raz w tygodniu (poniedziałek). Wykonawca będzie dostarczał posiłki zgodnie z poniższym zestawieniem. ZESTAW I: 1. Kotlet mielony z pieczarkami -150g 2. Ziemniaki tłuczone -150g 3. Surówka z kapusty pekińskiej -150g ZESTAW II: 1. Serek homogenizowany waniliowy -200g 2. Bułka słodka z nadzieniem jabłkowym -100g - 1szt 3. Napój owocowy niegazowany (różne smaki) w opakowaniu jednorazowym- 250ml 4. Owoc (jabłko - 200 g, banan - 180 g, mandarynki - 180 g) - każdy z owoców wystąpi z częstotliwością co 3 dostawa tego zestawu. ZESTAW III: 1. Gulasz wieprzowy - 150g 2. Ziemniaki tłuczone -150g 3. Marchewka duszona z zielonym groszkiem -150g ZESTAW IV: 1. Kanapka: bułka kajzerka posmarowana masłem, 1 liść sałaty, 1 plasterek wędliny (np. polędwica sopocka, szynka), plaster pomidora lub 2 plastry ogórka - 1 szt./osobę 2. Napój owocowy niegazowany (różne smaki) w opakowaniu jednorazowym - 250ml, 3. Wafelek w czekoladzie Grzesiek lub równoważny - 39g ZESTAW V: 1. Pierogi z serem - 200g + śmietana - 50ml ZESTAW VI: 1. Serek wiejski Mlekovita lub równoważny - 200g 2. Bułka słodka z nadzieniem serowym (100g) - 1 szt 3. Napój owocowy niegazowany (różne smaki) w opakowaniu jednorazowym- 250ml 4. Owoc (jabłko - 200 g, banan - 180 g, mandarynki - 180 g) - każdy z owoców wystąpi z częstotliwością co 3 dostawa tego zestawu Częstotliwość występowania zestawu - co 6 tygodni. Zestaw I, III i V należy podać na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym z kompletem sztućców jednorazowych oraz serwetek. Posiłki należy dostarczyć wyporcjowane. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.dlugosiodlo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-22 - Organizacja i obsługa poczęstunku dla 2 500 osób podczas obchodów 72. rocznicy Powstania Warszawskiego.
Dodano: 2016-06-14 - świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-10 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/44/2016
Dodano: 2016-05-24 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/37/2016
Dodano: 2016-05-12 - Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-29 - Świadczenie usług cateringowych na rzecz Instytutu Lotnictwa
Dodano: 2016-04-15 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringowa z usługą kelnerską dla uczestników Centralnego Balu Połowinkowego Politechniki Warszawskiej w dniu 16.04.2016r. Nr postępowania: ZP/U/KK/11/2016
Dodano: 2016-03-15 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby UKSW w Warszawie
Dodano: 2016-02-29