Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej ogłasza przetarg
- Adres: 00-614 Warszawa, Ul. Rektorska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 234 60 27 , fax. 22 234 71 53
- Data zamieszczenia: 0000-00-00
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej
Ul. Rektorska 4
00-614 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 234 60 27, fax. 22 234 71 53
REGON: 15540000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.cziitt.pw.edu.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na rzecz Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej 2019-2021 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na rzecz Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej, ul. Rektorska 4, 00-614 Warszawa, w okresie lipiec 2019 – lipiec 2021 (25 miesięcy), w sposób określony w Opisie przedmiotu zamówienia (dalej „OPZ”) stanowiącym załącznik nr 1. 2. Zamawiający zastrzega, że niektóre wydarzenia mogą zostać zorganizowane w miejscu innym niż siedziba Centrum, o której mowa w ust. 1, w szczególności w Gmachu Głównym Politechniki Warszawskiej, Pl. Politechniki 1, 00-661 Warszawa. 3. Liczbę uczestników szkoleń i wydarzeń, rodzaje usług cateringowych oraz wartość zamówienia określa załącznik nr 2 – „Orientacyjny harmonogram usług cateringowych” (dalej „Harmonogram”). 4. Dane zawarte w Harmonogramie są orientacyjne, tzn. mają na celu zobrazowanie liczby i skali planowanych szkoleń i wydarzeń objętych przedmiotem zamówienia. Dane te nie mogą być przedmiotem roszczeń Wykonawcy, jednakże Zamawiający gwarantuje Wykonawcy złożenie 70% zleceń określonych w Harmonogramie. 5. Zamawiający będzie składał oddzielne Zlecenia dotyczące obsługi poszczególnych szkoleń i wydarzeń, zgodnie z § 2 ust. 5 wzoru umowy. 6. Szczegółowe warunki i zasady realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 3. 7. Określenie przedmiotu zamówienia za pomocą kodów Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków. 8. Postepowanie o udzielenie zamówienia jest prowadzone w związku z realizacją projektów „NERW PW. Nauka – Edukacja – Rozwój – Współpraca”, „NERW 2. PW Nauka – Edukacja – Rozwój – Współpraca” oraz „Preinkubacja – szybki start dla przedsiębiorczych” współfinansowanych przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 oraz projektu „Universities of the Future” finansowanego przez Unię Europejską w ramach programu Erasmus+. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 2. Warunek, o którym mowa w ust. 1 pkt 1 zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca przedstawi aktualne „Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej inspekcji sanitarnej” dot. Wykonawcy;
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09