Urząd Marszałkowski Województwa Lubuskiego ogłasza przetarg
- Adres: 65-057 Zielona Góra, ul. Podgórna 7
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 68 4565403, 4565404, 4565277 , fax. 68 4565404
- Data zamieszczenia: 2014-03-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Marszałkowski Województwa Lubuskiego
ul. Podgórna 7 7
65-057 Zielona Góra, woj. lubuskie
tel. 68 4565403, 4565404, 4565277, fax. 68 4565404
REGON: 97077008900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubuskie.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Europejskiego Funduszu Społecznego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Europejskiego Funduszu Społecznego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2014 2.Usługa cateringowa obejmuje zadania: Zadanie nr 1: Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Informacji i Promocji EFS, Zadanie nr 2: Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Projektów Własnych i Systemowych. 3.Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego poprzez złożenie przez Zamawiającego zlecenia (emailem lub telefonicznie) na 3 dni przed wykonaniem zamówienia. Wykonanie usług cateringowych obejmuje teren województwa lubuskiego. 4.Zamawiający każdorazowo zlecając wykonanie poszczególnych usług cateringowych, określi dokładnie termin, miejsce, liczbę uczestników oraz kategorię na 3 dni przed realizacją zamawianej usługi cateringowej. 5.Zamawiający zastrzega sobie możliwości zamówienia mniejszej ilości usług cateringowych niż maksymalny zakres umowy. Zamawiający zapłaci Wykonawcy jedynie za rzeczywistą ilość zrealizowanych usług cateringowych, obliczoną według stawek przyjętych na osobę w ramach poszczególnych kategorii. 6.Wartością graniczną wynagrodzenia Wykonawcy za zadanie nr 1 i zadanie nr 2 jest cena ofertowa brutto zaproponowana przez Wykonawcę. 7.W uzasadnionych przypadkach Zamawiający zastrzega sobie prawo łączenia poszczególnych kategorii. 8.W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: przygotowania, dowozu i podania posiłków w terminie i miejscu wskazanym przez Zamawiającego, świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym terminie przydatności do spożycia w opakowaniach posiadających stosowne atesty, transportu przedmiotu zamówienia oraz podania go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i wyżywienia zbiorowego, usuwania i utylizacji odpadów i śmieci. 9.Zamawiający zastrzega sobie prawo w trakcie realizacji umowy dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystane w procesie przygotowania i transportu posiłków, 10.Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny i weryfikacji wszystkich parametrów zleconej usługi na każdym etapie oraz w każdej chwili w miejscu przygotowania posiłków i ich dostawy, 11.Wyłoniony Wykonawca musi przedstawić 3 dni przed podpisanie umowy kserokopię Decyzji Zatwierdzenia lub zaświadczenia wystawione przez odpowiedni organ Powiatowej Stacji Sanitarno Epidemiologicznej, z której wynika że w zakresie działalności gospodarczej wchodzi świadczenie usług cateringowych. 12.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lubuskie.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 roku.
Dodano: 2016-03-01 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Biura Sejmiku Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 r.
Dodano: 2016-02-17 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Zarządzania Regionalnym Programem Operacyjnym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2016 na terenie Województwa Lubuskiego
Dodano: 2016-02-02 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 roku
Dodano: 2016-01-22 - Świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu i dowozie posiłków całodziennych dla osób zatrzymanych w PDOZ i PID przez jednostki Policji woj. lubuskiego
Dodano: 2015-10-20 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 15 grudnia 2015 r
Dodano: 2015-10-13 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 15 grudnia 2015 r
Dodano: 2015-09-16 - Świadczenie usług cateringowych na terenie Zielonej Góry na potrzeby projektu pn.: Wdrożenie systemu monitorowania polityk publicznych w województwie lubuskim poprzez budowę Lubuskiego Regionalnego Obserwatorium Terytorialnego, realizowanego w ramach Poddziałania 5.2.1. Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Dodano: 2015-04-13 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Departamentu Regionalnego Programu Operacyjnego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2015 r
Dodano: 2015-03-24 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 30 czerwca 2015 r
Dodano: 2015-02-18