Przetargi.pl
„Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach”

Zespół Szkół Samorządowych w Roczynach ogłasza przetarg

  • Adres: 34-120 Andrychów, Roczyny, ul. Szkolna
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 33 875 14 33, , fax. 33 875 14 23
  • Data zamieszczenia: 2020-05-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Samorządowych w Roczynach
    Roczyny, ul. Szkolna 10
    34-120 Andrychów, woj. małopolskie
    tel. 33 875 14 33, , fax. 33 875 14 23
    REGON: 35654116000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zss-roczyny.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych (zupy oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla stołówki Szkoły Podstawowej Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach oraz (pełny zestaw: śniadania, zupy i drugiego dania obiadowego wraz z kompotem, podwieczorku oraz śniadania i herbaty) dla dzieci 3-6 letnich Przedszkola przy Zespole Szkół Samorządowych w Roczynach. Wykaz zestawów w ramach śniadania dla Przedszkola Zestaw 1: Płatki kukurydziane z miodem 20g, mleko 200ml, chleb siedem ziaren 70g, masło 10g, ser żółty 15g. Kiełbaski cielęce 20g na ciepło, chleb 70g, masło 10g, kawa z mlekiem 150 ml. Chleb 70g, masło 10g, kiełbasa drobiowa 20g, pomidor 10g, kakao 150 ml. Wek 70g, masło 10g, zielona sałata 5g, wędlina drobiowa 20g, napój z cytryną 150 ml. Bułka 70g, masło 10g, szynka 20g, pomidor 10g, napój z sokiem 150 ml. Zestaw 2: Płatki z cynamonem 20g, mleko 200ml, chleb słonecznikowy 70g, masło 10g, ser topiony 20g. Chleb graham 70g, masło 10g, pasta jajeczna 30g, napój z cytryną 150 ml. Bułka kajzerka 70g, masło 10g, kiełbasa żywiecka 20g, ogórek kiszony 10g + kawa zbożowa z mlekiem 150 ml. Płatki czekoladowe 20g, mleko 200ml, chleb 70g, masło 10g, ser żółty 20g + pomidor 10g. Chleb słonecznikowy 70g, masło 10g, pasta z tuńczyka 20g, szczypiorek 5g, kakao 150 ml. Zestaw 3: Rogalik maślany 70g, masło 10g, dżem owocowy 10g, kakao 15 ml. Kiełbaski drobiowe 30g, wek 70g, masło 10g, ketchup 10g, napój owocowy 150 ml. Bułka 70g, masło 10g, kiełbasa krakowska 20g, sałata zielona 5g, napój z sokiem 150 ml. Chleb 70g, masło 10g, ser żółty 15g, rzodkiewka 10g, szczypiorek 5g, kawa zbożowa z mlekiem 150 ml. Płatki czekoladowe 20g, mleko 200 ml, chleb siedem ziaren 70g, masło 10g, pomidor 15g. Zestaw 4: Bułka kajzerka 70g, masło 10g, ser żółty 20g, szczypior, pomidor 15g, napój z cytryną 150 ml. Pieczywo 70g, jajko gotowane na twardo z majonezem 50g, szynka indycza 20g, masło 10g, ogórek zielony 10g, napój z sokiem 150 ml. Pieczywo - 7 ziaren 70g, serek twarogowy na słodko 40g, masło 10g, napój z sokiem malinowym 150 ml. Wek 70g, filet z indyka 20g, masło 10g, sałata kawa zbożowa z mlekiem 150 ml. Chleb razowy 70g, pieczony pasztet indyczy 20g, papryka konserwowa 10g, pomidor 20g, masło 10g, napój z cytryną 150 ml. Wykaz herbat: Herbata z cytryną- 250 ml Herbata owocowa -250ml Herbata z sokiem - 250ml Wykaz zestawów zup: Zestaw 1: Rosół z makaronem - 300 ml. Zupa ogórkowa z ryżem - 300 ml. Zupa pomidorowa z makaronem - 300 ml. Zupa jarzynowa z ziemniakami - 300 ml. Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą - 300 ml. Zestaw 2: Zupa Grysikowa na rosole - 300 ml. Krupnik zabielany z ziemniakami - 300ml. Barszcz ukraiński – 300 ml. Barszcz biały z jajkiem – 300 ml. Zupa koperkowa z makaronem – 300 ml. Zestaw 3: Zupa kalafiorowa z makaronem – 300 ml. Zupa grochowa z boczkiem i marchewką- 300 ml. Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami - 300 ml. Zupa dyniowa (krem) z kulkami ptysiowymi – 300 ml. Krem jarzynowy z grzankami – 300 ml Zestaw 4: Krem z brokuł z grzankami– 300 ml Zupa ziemniaczana zabielana śmietanką – 300 ml. Zupa pieczarkowa z ziemniakami zabielana śmietanką – 300 ml. Rosół z lanym ciastem – 300 ml. Barszcz czerwony z uszkami – 300 ml. Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem: ZESTAW I: Pierogi leniwe 200g + masło 10g + cukier 10g + kompot 150 ml. ZESTAW II: Gołąbki w sosie pomidorowym 300 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW III: Kotlet drobiowy 70 g + ziemniaki 100 g + buraczki 100 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW IV : Gulasz wieprzowy 100g + kasza jęczmienna 150g + ogórek konserwowy 100g + kompot 200ml + owoc sezonowy ZESTAW V: Filet z dorsza 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z porów z jabłkiem i marchewką 100 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW VI: Kotlet mielony indyczo- wieprzowy 70 g. + ziemniaki 100 g. + kapusta zasmażana 100g + kompot 200 ml. + owoc sezonowy ZESTAW VII : Chickeny z kurczaka 70g + ziemniaki 100g + surówka marchwi i jabłka 100g + kompot 15 ml. ZESTAW VIII : Filet z kurczaka w płatkach 70g + ziemniaki 100g + buraczki 100g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW IX : Spaghetti z mięsem 200 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW X: Makaron świderki z białym serem 200 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XI: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym 250 g + ryż 45 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XII: Udko z kurczaka 100 g + ziemniaki 100 g + marchewka z groszkiem 100 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XIII: Klopsy w sosie pieczarkowym 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z kapusty pekińskiej 1700 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XIV: Filet drobiowy w cieście70 g + ziemniaki 100 g + buraczki 100 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XV: Naleśniki z serem i dżemem truskawkowym 250 g + kompot 200 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XVI: Zrazy z boczkiem i marchewką 70 g + ziemniaki 100 g + bukiet jarzyn 100 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XVII: Pieczeń wieprzowa 70 g + kluski śląskie 100 g + kapusta czerwona 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XVIII: Kotlet drobiowy 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z selera 100 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XIX: Pierogi z owocami 200 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XX: Łazanki z kapustą i pieczarkami 200 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXI: Kotleciki rybne 100g + ziemniaczki pieczone 100g + surówka wielowarzywna 100g + kompot 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXII: Kluski na parze 200g + polewa czekoladowa+ kompot 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXIII: Prażonki 250g + kompot wieloowocowy 150 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXIV: Devolay 100g + ziemniaki 100g + surówka z kapusty pekińskiej 100g + kompot z wiśni 150ml + owoc sezonowy ZESTAW XXV: Filet z kurczaka zwijany z serem 700g + ziemniaki puree 100g + surówka z czerwonej kapusty 100 g + kompot truskawkowy 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXVI: Kartacze z mięsem okraszone cebulką 200 g + kompot 150 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXVII: Schab duszony 70 g + ziemniaki 100 g + kapusta zasmażana 100g + kompot 150ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXVIII: Paluszki rybne z fileta 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z kapusty kiszonej 100g + kompot 150ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXIX: Racuchy posypane cukrem pudrem 200g + kompot 150ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXX: Ryż z zapiekanymi owocami 200g + kompot 150ml. + owoc sezonowy Wykaz zestawów podwieczorków: Zestaw 1: Wek 50g + masło 10g + pasta jajeczna 20g + napój z cytryną 150 ml. Ciasto drożdżowe z owocami 70g + napój z sokiem wiśniowym 150 ml. Jogurt owocowy 150g. + herbatnik Panna cotta truskawkowa 150g Koktajl truskawkowy 200 ml + bułka cynamonowa z masłem Zestaw 2: Banan 150g. + ciastko zbożowe Wafle przekładane masą toffi 70g. Kołacz makowo-serowy 70g + napój owocowy 150 ml. Jabłko 150g + napój owocowy 150 ml. Jabłecznik 100g + napój 150 ml. Zestaw 3: Babka cytrynowa 150g + kakao 150 ml. Chleb 50g + masło 10g + pasta z makreli 20g + napój z cytryną 150 ml. Galaretka owocowa 150g, + biszkopt + owoc sezonowy Ciasto biszkoptowe z nadzieniem owocowym 70g + napój owocowy z dzika różą 150 ml. Graham 50g + masło 10g + ser żółty 10g + kakao 150 ml. Mandarynka150 g + wafelek waniliowy Zestaw 4: Ciasto murzynek 100g + napój owocowy 150 ml. Owoc sezonowy + herbatnik + napój z sokiem 150 ml. Arbuz 150 g + napój z sokiem 150 ml Kanapka wiosenna z wędliną i warzywami 150g + napój z sokiem owocowym 150 ml. Wek 50 g + masło 10g + polędwica drobiowa 10g, sałata zielona + napój z sokiem malinowym150 ml. Arbuz 150 g + napój z sokiem 150 ml Zobowiązuje się Wykonawcę do dostarczania porcji różnorodnych owoców tzn. jednego dnia są to np. jabłka, drugiego dnia gruszki, mandarynki lub inne owoce sezonowe. Porcja nie może być mniejsza niż 100 g owocu. Wykaz zestawów zup oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem dla Szkoły Podstawowej: Zestaw 1: Rosół z makaronem - 300 ml. Zupa ogórkowa z ryżem - 300 ml. Zupa pomidorowa z makaronem - 300 ml. Zupa jarzynowa z ziemniakami - 300 ml. Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą - 300 ml. Zestaw 2: Zupa Grysikowa na rosole - 300 ml. Krupnik zabielany z ziemniakami - 300ml. Barszcz ukraiński – 300 ml. Barszcz biały z jajkiem – 300 ml. Zupa koperkowa z makaronem – 300 ml. Zestaw 3: Zupa kalafiorowa z makaronem – 300 ml. Zupa grochowa z boczkiem i marchewką- 300 ml. Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami - 300 ml. Zupa dyniowa (krem) z kulkami ptysiowymi – 300 ml. Krem jarzynowy z grzankami – 300 ml Zestaw 4: Krem z brokuł z grzankami– 300 ml Zupa ziemniaczana zabielana śmietanką – 300 ml. Zupa pieczarkowa z ziemniakami zabielana śmietanką – 300 ml. Rosół z lanym ciastem – 300 ml. Barszcz czerwony z uszkami – 300 ml. Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem: ZESTAW I: Pierogi leniwe 200g + masło 10g + cukier 10g + kompot 150 ml. ZESTAW II: Gołąbki w sosie pomidorowym 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW III: Kotlet drobiowy 100 g + ziemniaki 220 g + buraczki 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW IV : Gulasz wieprzowy 100g + kasza jęczmienna 220g + ogórek konserwowy 170g + kompot 200ml + owoc sezonowy ZESTAW V: Filet z dorsza 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z porów z jabłkiem i marchewką 170 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW VI: Kotlet mielony indyczo-wieprzowy 100 g. + ziemniaki 220 g. + kapusta zasmażana 170g + kompot 200 ml. + owoc sezonowy ZESTAW VII : Chickeny z kurczaka 100g + ziemniaki 220g + surówka marchwi i jabłka 100g + kompot 15 ml. ZESTAW VIII : Filet z kurczaka w płatkach 100g + ziemniaki 220g + buraczki 170g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW IX : Spaghettii z mięsem 400 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW X: Makaron świderki z białym serem 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XI: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym 300 g + ryż 100 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XII: Udko z kurczaka 100 g + ziemniaki 220 g + marchewka z groszkiem 170 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XIII: Klopsy w sosie pieczarkowym 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z kapusty pekińskiej 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XIV: Filet drobiowy w cieście100 g + ziemniaki 220 g + buraczki 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XV: Naleśniki z serem i dżemem truskawkowym 400 g + kompot 200 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XVI: Zrazy z boczkiem i marchewką 100 g + ziemniaki 220 g + bukiet jarzyn 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XVII: Pieczeń wieprzowa 100 g + kluski śląskie 220 g + kapusta czerwona 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XVIII: kotlet drobiowy 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z selera 170 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy ZESTAW XIX: Pierogi z owocami 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XX: Łazanki z kapustą i pieczarkami 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXI: Kotleciki rybne 100g + ziemniaczki pieczone 220g + surówka wielowarzywna 170g + kompot 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXII: Kluski na parze 400g + polewa czekoladowa + kompot 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXIII: Prażonki 400 g + kompot wieloowocowy 150 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXIV: Devolay 100g + ziemniaki 220g + surówka z kapusty pekińskiej 170g + kompot z wiśni 150ml + owoc sezonowy ZESTAW XXV: Filet z kurczaka zwijany z serem 100g + ziemniaki puree 220g + surówka z czerwonej kapusty 170 g + kompot truskawkowy 150 ml + owoc sezonowy ZESTAW XXVI: Kartacze z mięsem okraszone cebulką 400 g + kompot 150 ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXVII: Schab duszony 100 g + ziemniaki 220 g + kapusta zasmażana 170g + kompot 150ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXVIII: Paluszki rybne z fileta 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z kapusty kiszonej 170g + kompot 150ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXIX: Racuchy posypane cukrem pudrem 400g + kompot 150ml. + owoc sezonowy ZESTAW XXX: Ryż z zapiekanymi wocami 400g + kompot 150ml. + owoc sezonowy Wykonawca będzie dostarczał posiłki w poszczególnych dniach żywienia zgodnie z kolejnością zestawów zup oraz zestawów drugiego dania obiadowego oraz zestawów dla Przedszkola z pkt. I niniejszej SIWZ. W przypadku większej liczby dni żywienia w danym miesiącu wydawane będą kolejne zestawy obiadowe poczynając od pierwszego w wykazie. Raz w tygodniu (piątek) serwowana jest potrawa bezmięsna. Zamawiający zastrzega możliwość korekty jadłospisu do siódmego dnia każdego miesiąca w formie pisemnej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje wymagań w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta musi zawierać: a) formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SIWZ b) oświadczenie wykonawcy załącznik nr 2 do SIWZ c) pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy (Wykonawców występujących wspólnie) o ile ofertę składa pełnomocnik d) zobowiązanie podmiotu trzeciego ( jeżeli dotyczy) załącznika nr 6 do SIWZ. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców oświadczenie o którym mowa w rozdz. VI. 1 niniejszej SIWZ składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Oświadczenie to ma potwierdzać spełnianie warunków udziału w postępowaniu, brak podstaw wykluczenia w zakresie, w którym każdy z Wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu, brak podstaw wykluczenia. Wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia z udziału w postępowaniu zamieszcza informacje o podwykonawcach w oświadczeniu, o którym mowa w rozdz. VI. 1 niniejszej SIWZ. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia - w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby - warunków udziału w postępowaniu zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu, o którym mowa w rozdz. VI. 1 niniejszej SIWZ. Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów na zasadzie określonej w art. 22a ustawy PZP składa zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. W terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 PZP Wykonawca zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP – załącznik nr 3 do SIWZ wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzieleniu zamówienia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach