Powiat Tucholski ogłasza przetarg
- Adres: 89-500 Tuchola, Ul. Pocztowa 7
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 5590700 , fax. 52 5590701
- Data zamieszczenia: 2011-12-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Tucholski
Ul. Pocztowa 7 7
89-500 Tuchola, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 52 5590700, fax. 52 5590701
REGON: 09235109600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bippowiat.tuchola.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla uczniów uczęszczających na zajęcia w ramach projektu z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Uczeń zawodowiec - gwarancją sukcesu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest catering - przygotowanie i dostawa posiłków dla uczniów Zespołu Szkół Licealnych i Agrotechnicznych Tucholi oraz Zespołu Szkół Licealnych i Technicznych w Tucholi uczęszczających na zajęcia pozalekcyjne w zakresie projektu Uczeń zawodowiec - gwarancją sukcesu w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX, Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. 2. Projekt współfinansowany jest przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 3. Oznaczenie wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV: 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków 4. Posiłki będą dostarczane do siedziby następujących szkół: 1) Zespołu Szkół Licealnych i Agrotechnicznych im. Leona Janty-Połczyńskiego w Tucholi, ul. Nowodworskiego 9-13 89-500 Tuchola, 2) Zespołu Szkół Licealnych i Technicznych im. Ziemi Tucholskiej w Tucholi, ul. Świecka 89a, 89-500 Tuchola. 5. Posiłki dostarczane będą sukcesywnie począwszy od miesiąca stycznia w roku szkolnym 2011/2012 oraz w roku szkolnym 2012/2013 z przerwą wakacyjną w m-cach lipcu i sierpniu 2012 r. 6. W okresie określonym w ust. 5 zamówionych zostanie około 11.000 posiłków. 7. Przez jeden posiłek rozumie się zestaw obejmujący: 1) jedną kanapkę (bułka zwykła świeża 80g, masło śmietankowe 10g wymiennie na sos majonezowy, wędlina typu szynka 25g wymiennie na ser żółty 30g; warzywa do wyboru: sałata, ogórek, pomidor, rzodkiewka wymiennie na warzywa konserwowe - wyłącznie w sezonie zimowym); 2) jeden jogurt owocowy o pojemności 120-150 ml wymiennie na 1 owoc (jabłko 100-150g, banan 100-120g, kiwi 50-75g, pomarańcza 250-300g); 3) jeden baton czekoladowy wymiennie na wafelek w czekoladzie 45g-60g; 4) jeden sok owocowy 250 ml. 8. Ilość posiłków określona w ust. 6 ma charakter szacunkowy i Zamawiający dopuszcza zmianę ilości posiłków. 9. Informacja o terminach (data, godz.) oraz ilościach zamawianych posiłków będzie przekazywana w formie elektronicznej, faksem lub telefonicznie przez dyrektorów szkół bądź upoważnionych pracowników szkół nie później niż na dwa dni przed realizacją zamówienia. 10. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie i dostawę posiłków wraz z zapewnieniem opakowania jednorazowego. 11. W cenie oferty należy uwzględnić wszystkie koszty związane z wykonaniem przedmiotu zamówienia. 12. Cena podana przez Wykonawcę za świadczoną usługę jest obowiązująca na czas ważności umowy i nie będzie podlegała waloryzacji w okresie jej trwania. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bippowiat.tuchola.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i podawanie posiłków profilaktycznych i napojów dla uprawnionych policjantów jednostek policji woj. kujawsko-pomorskiego
Dodano: 2016-07-25 - USŁUGA CATERINGOWA POLEGAJĄCA NA PRZYGOTOWANIU I DOSTARCZENIU POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW INTERNATU SOSW w WIELGIEM
Dodano: 2016-06-30 - Dożywianie dzieci Zespołu Szkół Boniewo w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniu dla Osób Zatrzymanych
Dodano: 2016-06-24 - Przygotowanie posiłków dla osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniu dla Osób Zatrzymanych
Dodano: 2016-04-15 - Przygotowanie posiłków dla osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniu dla Osób Zatrzymanych.
Dodano: 2016-03-30 - Świadczenie usług żywienia na rzecz Zespołu Opieki Zdrowotnej w Brodnicy - sprawa nr ZP/2/2016
Dodano: 2016-03-10 - Przygotowanie posiłków dla osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniu dla Osób Zatrzymanych
Dodano: 2016-02-25 - USŁUGA KATERINGOWA
Dodano: 2016-02-15 - Wykonywanie usług całodobowego żywienia pacjentów dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Mogilnie
Dodano: 2015-12-14