Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
- Data zamieszczenia: 2013-05-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
REGON: 00000178450000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla uczestników podczas dwudniowej konferencji pt. Gospodarowanie w dolinach rzecznych na obszarach Natura 2000 organizowanej przez Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska Katedrę Kształtowania Środowiska w dniach 13-14 czerwca 2013 r. w Centrum Wodnym w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usług cateringowych dla uczestników podczas dwudniowej konferencji pt. Gospodarowanie w dolinach rzecznych na obszarach Natura 2000 organizowanej przez Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska Katedrę Kształtowania Środowiska w dniach 13-14 czerwca 2013 r. w Centrum Wodnym w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. 1. Opis przedmiotu zamówienia Świadczenie usług cateringowych dla uczestników podczas dwudniowej konferencji pt. (Gospodarowanie w dolinach rzecznych na obszarach Natura 2000)organizowanej przez Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Katedrę Kształtowania Środowiska w dniach 13-14 czerwca 2013 r. w Centrum Wodnym w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Zamówienie obejmuje zapewnienie cateringu (lanch w pierwszym i drugim dniu konferencji, kolacja zasiadana w pierwszym dniu konferencji) oraz ciągłego serwisu kawowego. Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) przygotowania zamawianych posiłków i artykułów spożywczych b) dostaw przygotowanych posiłków w przystosowanych do tego celu pojemnikach, czystych i zabezpieczonych przed wpływem szkodliwych czynników zewnętrznych, c)świadczenia usług cateringowych przestrzegając norm jakości produktów spożywczych oraz przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania żywności d) zapewnienie nakrycia i dekoracji stołów, obsługi i sprzątnięcia po cateringu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555110005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=2504
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringu oraz uroczystej kolacji w czasie konferencji międzynarodowej odbywającej się w Gdańsku w dniach 12 - 15 września 2016r
Dodano: 2016-05-20 - Świadczenie usług cateringowych na rzecz uczestników międzynarodowej konferencji: EWALUACJA W EDUKACJI - doświadczenia i perspektywy, organizowanej przez MSCDN
Dodano: 2015-04-22 - Świadczenie usług cateringowych podczas konferencji rozpoczynających Projekt Akademia Profesjonalnego Nauczyciela współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Dodano: 2013-11-14 - Usługa cateringowa podczas warsztatów szkoleniowych i seminarium dla użytkowników produktu (Zad. 6 - Testowanie produktu u użytkowników) oraz warsztatów Studenci-Licealistom (Zad. 7 - Testowanie produktu u odbiorców) w ramach realizacji projektu pn.: Uczniowie poznają chemię poprzez jej zastosowanie, rozwiązywanie problemów i wizualizację
Dodano: 2011-11-18 - Usługa cateringu podczas spotkania podsumowującego projekt pn.: Profesjonalni na rynku pracy, realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL), Priorytet VIII Regionalne kadry gospodarki, Działanie 8.1 Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie, Poddziałanie 8.1.1 Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw
Dodano: 2011-06-13 - Usługa cateringu podczas seminarium z udziałem użytkowników produktu i dyrektorów szkół na potrzeby realizacji projektu pn.: Uczniowie poznają chemię poprzez jej zastosowanie, rozwiązywanie problemów i wizualizację realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL), Priorytet III Wysoka jakość oświaty, Działanie 3.5 Projekty innowacyjne
Dodano: 2011-02-23