Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Oświęcimiu ogłasza przetarg
- Adres: 32-600 Oświęcim, ul. Kolbego 8
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 033 8435688, 0510177344 , fax. 033 8435601, 8430530
- Data zamieszczenia: 2011-11-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Oświęcimiu
ul. Kolbego 8 8
32-600 Oświęcim, woj. małopolskie
tel. 033 8435688, 0510177344, fax. 033 8435601, 8430530
REGON: 12007355200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwsz-oswiecim.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. rtm. W. Pileckiego w Oświęcimiu w związku z realizacją Projektu Urząd Gminny - sprawny i przyjazny POKL .05.02.01-00-102 - 10 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach przeprowadzanych szkoleń przez Zamawiającego w: Urzędzie Miejskim w Chełmku ul. Krakowska 11, 32-660 Chełmek; Urzędzie Gminy Oświęcim ul. Zamkowa 12, 32-600 Oświęcim; Urzędzie Gminy w Wieprzu, Wieprz 217, 34-122 Wieprz; Urzędzie Gminy w Brzeszczach ul. Kościelna, 32-620 Brzeszcze; Urzędzie Gminy w Mucharzu, 34-106 Mucharz 226. W zleceniu Zamawiający określi na 10 dni przed szkoleniem termin, miejsce, liczbę uczestników. Ilość i wielkość zamawianych usług wskazana w SIWZ stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług niż maksymalna wskazana w SIWZ, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zmawiającego. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy. Ceny zaoferowane w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: -przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się spotkanie, - świadczenie usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakościowe produktów spożywczych - przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 z późn. zm.) - dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed wyznaczonym terminem - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwsz-oswiecim.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi gastronomiczne - catering
Dodano: 2016-02-24 - Usługi gastronomiczne - catering
Dodano: 2015-02-24 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. rtm. W. Pileckiego w Oświęcimiu.
Dodano: 2014-04-07 - Usługi gastronomiczne - catering
Dodano: 2014-03-04 - Usługi gastronomiczne - catering
Dodano: 2013-03-01 - Usługi gastronomiczne - catering
Dodano: 2012-03-06 - Usługi gastronomiczne - catering
Dodano: 2011-09-12