Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 61-875 Poznań, al. Niepodległości 10
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8569000, 8569500 , fax. 061 8543988
- Data zamieszczenia: 2013-10-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
al. Niepodległości 10 10
61-875 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 8569000, 8569500, fax. 061 8543988 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ue.poznan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu w 2014 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych UEP zgodnie z wykazem i opisem zamieszczonym w załączniku nr 7 do SIWZ. Wszystkie usługi cateringowe będą świadczone w pomieszczeniach należących do Uczelni, znajdujących się na terenie miasta Poznania. Świadczenie usług cateringowych będzie polegało na: przygotowaniu i dostarczeniu posiłków, przygotowaniu stołów do serwowania posiłków (wyposażenie w stosowną do zamówienia zastawę stołową i kompleksowy sprzęt gastronomiczny, obrusy, dekoracje), podaniu posiłków, usunięciu resztek pokonsumpcyjnych po zakończeniu usługi i ich wywiezienie. 2.Zamawiający w załączniku nr 7 do SIWZ wstępnie określił planowaną liczbę osób mających uczestniczyć w danym wydarzeniu. Wykonawca wybrany do realizacji zamówienia każdorazowo będzie informowany przez Zamawiającego o ewentualnej zmianie liczby uczestników każdego wydarzenia, w terminie co najmniej 5 dni przed datą wydarzenia. 3.Jeśli nastąpi zmiana planowanej liczby osób uczestniczących w danym wydarzeniu (co spowoduje zwiększenie bądź zmniejszenie ilości pierwotnie zaplanowanych posiłków), to cena brutto za wykonanie usługi cateringowej dotyczącej tego wydarzenia określona przez Wykonawcę w załączniku nr 7 do SIWZ ulegnie przeliczeniu wg wzoru: CR = KP x LR (przy KP = CP: LP ) gdzie: CR - cena brutto za całość usługi cateringowej rzeczywistej(wykonanej) CP - cena brutto za całość usługi cateringowej planowanej LP - liczba osób (uczestników wydarzenia) planowana LR - liczba osób (uczestników wydarzenia) rzeczywista KP - koszt obsługi 1 osoby (uczestnika wydarzenia) planowany, obliczony wg wzoru: KP= CP: LP 4.Zamawiający zastrzega sobie prawo do odwołania usługi cateringowej z przyczyn od niego niezależnych, o czym Wykonawca zostanie powiadomiony z co najmniej 10-cio dniowym wyprzedzeniem terminu planowanego wydarzenia. Wykonawca nie może z tego tytułu występować wobec Zamawiającego z jakimikolwiek roszczeniami - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.ue.poznan.pl/uczelnia/uczelnia-dla-firm/zamowienia-publiczne/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług całodziennego żywienia dla młodzieży przebywającej w Bursie Szkolnej Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Przemysłowej 1
Dodano: 2016-07-21 - Dożywianie w ramach programu posiłek dla potrzebujących w gminie Chocz
Dodano: 2016-07-08 - Świadczenie usług całodziennego żywienia dla młodzieży przebywającej w Bursie Szkolnej Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Przemysłowej 1
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług cateringowych dla Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Poznaniu na terenie województwa wielkopolskiego
Dodano: 2016-04-15 - Dożywianie w ramach programu posiłek dla potrzebujących w gminie Chocz
Dodano: 2015-12-09 - Dożywianie uczniów szkół podstawowych i gimnazjalnych oraz innych osób na terenie Miasta i Gminy Krotoszyn w 2016 roku
Dodano: 2015-12-07 - Dożywianie zbiorowe mieszkańców Gminy Rogoźno w 2016 roku
Dodano: 2015-12-02 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu w 2016 roku.
Dodano: 2015-11-27 - Przygotowanie i dostawa posiłków (śniadań i obiadów) do poszczególnych filii Zespołu Dziennych Domów Pomocy w Poznaniu
Dodano: 2015-11-24 - Kompleksowe przygotowanie w kuchni znajdującej się w budynku Bursy Szkolnej Nr 2 przy ulicy Czeremchowa 22 w Poznaniu oraz wydawanie posiłków dla młodzieży
Dodano: 2015-08-18