Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w 2015 roku - finger food

Gmina Miejska Kraków, Urząd Miasta Krakowa, Oddział Zamówień Publicznych ogłasza przetarg

  • Adres: 31-004 Kraków, pl. Wszystkich Świętych 3-4
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 6161230 , fax. 12 6161217
  • Data zamieszczenia: 2015-05-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miejska Kraków, Urząd Miasta Krakowa, Oddział Zamówień Publicznych
    pl. Wszystkich Świętych 3-4
    31-004 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 6161230, fax. 12 6161217
    REGON: 35155435300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.krakow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w 2015 roku - finger food
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w tym przedstawicieli rządów, głów państw, dyplomatów, członków kierownictwa instytucji, organizacji międzynarodowych i krajowych, osób prawnych i jednostek organizacyjnych. W ramach świadczonych usług cateringowych Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego. Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności: 1.przygotowanie poczęstunku zgodnie z menu; 2.zapewnienie podczas imprez, które odbędą się poza budynkiem Urzędu Miasta Krakowa pl. Wszystkich Świętych 3-4 - stołów w liczbie odpowiedniej do liczby osób. W przypadku spotkań, odbywających się w salach UMK pl. Wszystkich Świętych 3-4, stoły zapewnia Zamawiający; 3.przygotowanie dekoracji stołów i sal w stylu dostosowanym do rangi spotkania, według wskazań Zamawiającego; 4.dostarczenie i zapewnienie serwisu (naczynia, sztućce) w liczbie odpowiedniej do wskazanej liczby gości. Zamawiający nie wyraża zgody na stosowanie naczyń i sztućców oraz innych elementów zastawy wykonanych z tworzywa sztucznego niskiej jakości; 5.zapewnienie obsługi gastronomicznej (kucharskiej) oraz profesjonalnej obsługi kelnerskiej; 6.zapewnienie transportu potraw oraz ewentualnie stołów, adekwatnie do sytuacji opisanej w pkt. 2 powyżej; 7.posprzątanie po zakończeniu przyjęcia oraz przywrócenie sal do stanu pierwotnego. Zamawiający zastrzega, że dla zestawu 4 zamówienie zupy uzależnione będzie od konkretnych potrzeb zamawiającego (zastosowanie prawa opcji). Zamawiający dopuszcza możliwość organizacji spotkań jednorazowo dla maksymalnie 400 osób. Szczegółowy zakres oraz sposób wykonania zamówienia określony jest we wzorze umowy wraz z załącznikami. Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w tym przedstawicieli rządu, głów państw, dyplomatów, członków kierownictwa instytucji, organizacji międzynarodowych i krajowych, osób prawnych i jednostek organizacyjnych. W ramach świadczonych usług cateringowych wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem danego zestawu/ zestawów przez Zamawiającego. Zestaw 1: Przerwa kawowa Napoje gorące (serwowane bez ograniczeń): kawa parzona w ekspresie ciśnieniowym, herbata (czarna, zielona, smakowe owocowe - pakowana oddzielnie w saszetkach), dodatki - mleko, cukier w cukierniczkach i/lub w saszetkach (biały, trzcinowy), cytryna w plasterkach, sok malinowy w dzbanuszkach. Napoje zimne (serwowane bez ograniczeń): woda - gazowana i niegazowana w butelkach szklanych o pojemności 0,33 l Napoje zimne: soki - 3 rodzaje soków 100% w butelkach szklanych o pojemności 200-330 ml. Ciasteczka w papilotach (co najmniej 80 g na osobę), owoce filetowane lub klasyczne w zależności od sezonu. Zestaw 2: Finger food podstawowy Napoje gorące (serwowane bez ograniczeń): kawa parzona w ekspresie ciśnieniowym, herbata (czarna, zielona, smakowe owocowe - pakowana oddzielnie w saszetkach), dodatki - mleko, cukier w cukierniczkach i/lub w saszetkach (biały, trzcinowy), cytryna w plasterkach, sok malinowy w dzbanuszkach. Napoje zimne (serwowane bez ograniczeń): woda - gazowana i niegazowana w butelkach szklanych o pojemności 0,33 l Napoje zimne: soki - 3 rodzaje soków 100% w butelkach szklanych o pojemności 200-330 ml. Finger food - do 5 rodzajów po 2 szt. na osobę (wybrane z formularza propozycji menu). Deser: co najmniej 3 rodzaje ciastek w papilotach (łącznie co najmniej 100 g na osobę), owoce filetowane lub klasyczne w zależności od sezonu. Zestaw 3: Finger food pełny Napoje gorące (serwowane bez ograniczeń): kawa parzona w ekspresie ciśnieniowym, herbata (czarna, zielona, smakowe owocowe - pakowana oddzielnie w saszetkach), dodatki - mleko, cukier w cukierniczkach i/lub w saszetkach (biały, trzcinowy), cytryna w plasterkach, sok malinowy w dzbanuszkach. Napoje zimne (serwowane bez ograniczeń): woda - gazowana i niegazowana w butelkach szklanych o pojemności 0,33 l Napoje zimne: soki - 3 rodzaje soków 100% w butelkach szklanych o pojemności 200-330 ml. Finger food - do 5 rodzajów po 2 szt. na osobę (wybrane z formularza propozycji menu). Danie główne - maksymalnie 2 rodzaje (wybrane z formularza propozycji menu) serwowane w ustalonej z Zamawiającym proporcji, z ewentualnym dodatkiem/ dodatkami do dania głównego. Deser: co najmniej 3 rodzaje ciastek w papilotach (łącznie co najmniej 100 g na osobę) owoce filetowane lub klasyczne w zależności od sezonu. Zestaw 4: Finger food rozszerzony Napoje gorące (serwowane bez ograniczeń): kawa parzona w ekspresie ciśnieniowym, herbata (czarna, zielona, smakowe owocowe - pakowana oddzielnie w saszetkach), dodatki - mleko, cukier w cukierniczkach i/lub w saszetkach (biały, trzcinowy), cytryna w plasterkach, sok malinowy w dzbanuszkach. Napoje zimne (serwowane bez ograniczeń): woda - gazowana i niegazowana w butelkach szklanych o pojemności 0,33 l Napoje zimne: soki - 3 rodzaje soków 100% w butelkach szklanych o pojemności 200-330 ml. Finger food - do 5 rodzajów po 2 szt. na osobę (wybrane z formularza propozycji menu). Danie główne - maksymalnie 4 rodzaje (wybrane z formularza propozycji menu) serwowane w ustalonej z Zamawiającym proporcji, z ewentualnym dodatkiem/dodatkami do dania głównego. Deser: co najmniej 3 rodzaje ciastek w papilotach (łącznie co najmniej 100 g na osobę) owoce filetowane lub klasyczne w zależności od sezonu. Ewentualnie zupa (wybrana z formularza propozycji menu) - zastosowanie prawa opcji. Zestaw 5: Alkohol: a) Lampka wina białego (100 ml), b) Lampka wina czerwonego (100 ml), c) Aperitif ciepły/ zimny (80 ml), d)Piwo (0,3 ml)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość potraw określona na podstawie wybranych próbek
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.krakow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach