Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w 2015 roku

Gmina Miejska Kraków, Urząd Miasta Krakowa, Oddział Zamówień Publicznych ogłasza przetarg

  • Adres: 31-004 Kraków, pl. Wszystkich Świętych 3-4
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 6161230 , fax. 12 6161217
  • Data zamieszczenia: 2015-02-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miejska Kraków, Urząd Miasta Krakowa, Oddział Zamówień Publicznych
    pl. Wszystkich Świętych 3-4
    31-004 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 6161230, fax. 12 6161217
    REGON: 35155435300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.krakow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w 2015 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w tym przedstawicieli rządów, głów państw, dyplomatów, członków kierownictwa instytucji, organizacji międzynarodowych i krajowych, osób prawnych i jednostek organizacyjnych. W ramach świadczonych usług cateringowych Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego. Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności: 1. przygotowanie poczęstunku zgodnie z menu; 2. zapewnienie podczas imprez, które odbędą się poza budynkiem Urzędu Miasta Krakowa pl. Wszystkich Świętych 3-4 - stołów i krzeseł w liczbie odpowiedniej do liczby osób. W przypadku spotkań, odbywających się w salach UMK pl. Wszystkich Świętych 3-4, stoły zapewnia Zamawiający; 3. przygotowanie dekoracji stołów i sal w stylu dostosowanym do rangi spotkania, według wskazań Zamawiającego; 4. dostarczenie i zapewnienie serwisu (naczynia, sztućce) w liczbie odpowiedniej do wskazanej liczby gości. Zamawiający nie wyraża zgody na stosowanie naczyń i sztućców oraz innych elementów zastawy wykonanych z tworzywa sztucznego (ebonitu, plastiku itp.); 5. zapewnienie obsługi gastronomicznej (kucharskiej) oraz profesjonalnej obsługi kelnerskiej; 6. zapewnienie transportu potraw oraz ewentualnie stołów i krzeseł, adekwatnie do sytuacji opisanej w pkt.2 powyżej; 7. posprzątanie po zakończeniu przyjęcia oraz przywrócenie sal do stanu pierwotnego. Szczegółowy zakres oraz sposób wykonania zamówienia określony jest we wzorze umowy wraz z załącznikami. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, z tym że na podstawie art. 83 ust 3 ustawy z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jedn. Dz. U. z 2013 r. poz. 907 z późn. zm.), zwanej dalej ustawą Zamawiający dopuszcza złożenie Wniosku o dopuszczenie do udziału w postepowaniu zwanego dalej wnioskiem, przez jednego Wykonawcę tylko na jedną dowolną część zamówienia. Zamawiający zastrzega, że dla zestawu 4 w części I oraz dla zestawu 4 w części II zamówienie zupy uzależnione będzie od konkretnych potrzeb zamawiającego (zastosowanie prawa opcji). Zamawiający dopuszcza możliwość organizacji spotkań jednorazowo dla maksymalnie 400 osób
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość potraw określona na podstawie wybranych próbek
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.krakow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach