Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych dla AST w Krakowie w czerwcu 2023 r. w ramach realizacji projektu ,,Kierunek Przyszłość – w odpowiedzi na wyzwania społeczności akademickiej i rynku”

Akademia Sztuk Teatralnych im. Stanisława Wyspiańskiego w Krakowie ogłasza przetarg

  • Adres: 31-109 Kraków, Straszewskiego 21-22
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 36271717
  • Data zamieszczenia: 2023-06-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Sztuk Teatralnych im. Stanisława Wyspiańskiego w Krakowie
    Straszewskiego 21-22
    31-109 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 36271717
    REGON: 000275843
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ast.krakow.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych dla AST w Krakowie w czerwcu 2023 r. w ramach realizacji projektu ,,Kierunek Przyszłość – w odpowiedzi na wyzwania społeczności akademickiej i rynku”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są usługi polegają na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków (lunchów i kolacji) zapakowanych w jednorazowe opakowania ekologiczne zapewniające zachowanie świeżości, wraz z jednorazowymi sztućcami (nieplastikowymi) i serwetkami papierowymi, do siedziby TVN w Krakowie w dniach 19 – 23 czerwca i 26 – 30 czerwca 2023 r., łącznie maksymalnie 170 lunchy na ciepło i 170 kolacji na zimno (dostawa codziennie o 14.00). Posiłki wyłącznie bezmięsne - wegańskie lub wegetariańskie, spełniające następujące warunki:a) ciepły lunch składający się z: ł- zupy (min. 300 ml/1 os.) wegańskiej,- dania wegetariańskiego (min. 350 g/1 os.), z pieczywem lub kaszą lub ryżem lub ziemniakami lub makaronem,- deseru (owoc lub ciastko),- sok (250 ml/1 os.); orazb) kolacja składająca się z: - 1 dania wegetariańskiego do spożycia na zimno, n.p. sałatka z dressingiem i pieczywem (min. 350 g/1 os.), - woda (250 ml/1 os.);c) posiłki muszą być przygotowane ze świeżych produktów, z zachowaniem norm i przepisów określonych dla przygotowania dostarczania żywności.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-06-12

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach