Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych.

Centrum Koordynacji Projektów Środowiskowych ogłasza przetarg

  • Adres: 00-193 Warszawa, ul. Stawki 2, piętro 20
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 318 70 82 , fax. 22 318 70 98
  • Data zamieszczenia: 2012-02-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Koordynacji Projektów Środowiskowych
    ul. Stawki 2, piętro 20
    00-193 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 318 70 82, fax. 22 318 70 98
    REGON: 14073858500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckps.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakres usługi cateringowej dotyczy przygotowania i dostarczenia w wyznaczonym przez Zamawiającego czasie i w wyznaczonym miejscu na terenie Warszawy cateringu, na który składa się gorący posiłek jednodaniowy (spośród czterech dań do wyboru) o charakterze drugiego dania oraz przerwy kawowe, których liczba będzie określana każdorazowo przez Zamawiającego. Za transport przedmiotu zamówienia odpowiada Wykonawca. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską podczas przerw kawowych i obiadu w trakcie świadczenia jednorazowej usługi dla conajmniej 20 osób. a)Zestaw obiadowy:co najmniej cztery dania do wyboru, w tym dwa dania wegetariańskie i dwa dania mięsne, (min. 150 g na osobę); dodatki do wyboru (2 rodzaje - np. ryż zwykły lub curry, ziemniaki gotowane lub ziemniaki opiekane w ziołach, kopytka lub kluski śląskie; zamiennie w zależności od serwowanych dań) (min. 200 g na osobę); co najmniej trzy rodzaje sałatek do wyboru (min.200 g na osobę); napoje: soki 100% w małych butelkach nie większych niż 0,3 l (co najmniej trzy rodzaje smaków do wyboru), woda mineralna gazowana i niegazowana w małych butelkach (0,5 l), herbata (co najmniej trzy rodzaje do wyboru), kawa z ekspresu, mleko serwowane w szklanych lub ceramicznych dzbankach o pojemności nie większej niż 0,3 l. b)Zestaw kawowy: soki (100%) w małych butelkach (nie większych niż 0,3 l) - co najmniej 3 rodzaje smaków do wyboru, woda mineralna gazowana i niegazowana w małych butelkach (0,5 l), herbata - co najmniej 3 rodzaje do wyboru, kawa z ekspresu, mleko serwowane w szklanych lub ceramicznych dzbankach o pojemności nie większej niż 0,3 l, cytryny lub sok cytrynowy w opakowaniach jednorazowych, świeże owoce (taca pokrojonych i gotowych do spożycia owoców), świeże wyroby cukiernicze lub małe kanapki (kanapki koktajlowe) w liczbie co najmniej po 6 sztuk na osobę (Zamawiający każdorazowo wskaże ile zamawia zestawów zawierających kanapki oraz ile zestawów zawierających wyroby cukiernicze). Składniki zestawu kawowego powinny być dostępne dla wszystkich uczestników podczas całego spotkania. Orientacyjny czas trwania spotkań - w godz. 8 - 17. c)Catering dla każdego uczestnika powinien być podawany na ciepło/zimno na zastawie ceramicznej lub szklanej z kompletem sztućców metalowych i serwetek, d)Produkty użyte do przygotowania wskazanych wyżej posiłków muszą być świeże, oraz w I gatunku. Niedopuszczalne jest na przykład zaoferowanie gotowych dań mrożonych czy dań z tzw. (Fast Food). Dodatkowe informacje: Szczegółowe menu będzie każdorazowo uzgadniane przed wykonaniem zamówienia w oparciu o dostępne menu Wykonawcy. W 2012 roku Centrum Koordynacji Projektów Środowiskowych planuje zorganizowanie: Zespół ds. V Priorytetu PO IiŚ - 7 spotkań dla średnio 40 osób - 6 spotkań dla średnio 10 osób Zespół ds. Funduszy Zewnętrznych - 3 spotkania dla średnio 60 osób (w ramach szkoleń i spotkań dla pracowników PGL LP) Zespół ds. Funduszy Zewnętrznych - 30 spotkań dla średnio 5 osób (w ramach programu LIFE+) Powyższe liczby są podane w celu informacyjnym i nie stanowią zobowiązania zamawiającego do świadczenia usług cateringowych dla ww. liczby spotkań oraz osób.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/ckps_warszawa/zamowienia_publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach