Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych.

Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o. o. ogłasza przetarg

  • Adres: 35-051 Rzeszów, Teofila Lenartowicza 4
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 507-836-531
  • Data zamieszczenia: 2023-03-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o. o.
    Teofila Lenartowicza 4
    35-051 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 507-836-531
    REGON: 368953574
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://pcinn.org/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej, sukcesywnej usługi cateringowej podczas wydarzeń organizowanych w ramach działań projektu Podkarpackiego Centrum Innowacji w okresie od dnia podpisania umowy do 30.06.2023 r., lub do wyczerpania kwoty, na którą została zawarta umowa. Polegać będzie, na zabezpieczeniu cateringiem wydarzeń organizowanych w jego siedzibie przy ul. Lenartowicza 4 oraz 6, bądź w innym wskazanym przez Zamawiającego miejscu na terenie miasta Rzeszowa.Usługa obejmuje kilka kategorii realizowanych i dostarczanych posiłków. Szczegółowy opis każdej z niżej wymienionych pozycji został opisany w Załączniku nr 1 do SWZ – Opisie przedmiotu zamówienia.Poniżej wskazano maksymalną liczbę osoboporcji, które w ramach realizacji zamówienia może zamówić Zamawiający. Maksymalną liczbę osoboporcji należy również przyjąć jako sposób obliczenia ceny, która podlegać będzie ocenie, w procesie badania i oceny ofert. Zamawiający podzielił posiłki na pięć kategorii:1) bufet: 190 osoboporcji2) obiad: 580 osoboporcji3) serwis kawowy: 200 osoboporcji4) kanapki: 310 osoboporcji5) wyroby cukiernicze: 410 osoboporcjiWskazanie, co dokładnie składa się na jedną osoboporcję dla danej kategorii dostarczanych posiłków zostało szczegółowo opisane w Załączniku nr 1 do SWZ. I tak:1) Bufet serwowany w formie tzw. zimnej płyty (przekąski słodkie+słone = 1 osobo porcja); 2) Obiad (zupa + danie główne = 1 osobo porcja); 3) Serwis kawowy (1 osobo porcja = swobodny dostęp do wszystkiego, co składa się na serwis kawowy);4) Kanapki (1 osoboporcja = 1 sztuka/kanapka)5) Wyroby cukiernicze (1 osoboporcja = 2 szt. rogalik, 1 szt. mini pączki,1 szt. bułeczka cynamonowa)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-31

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach