Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 37-464 Stalowa Wola, ul. Dąbrowskiego 5
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 015 8448618 , fax. 015 8448618
- Data zamieszczenia: 2010-02-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Dąbrowskiego 5 5
37-464 Stalowa Wola, woj. podkarpackie
tel. 015 8448618, fax. 015 8448618
REGON: 83046626200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie kompleksowych usług związanych z codzienną, całodobową obsługą wyżywienia i dostarczaniu posiłków dla pacjentów Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego SPZOZ w Stalowej Woli, ul. Dąbrowskiego 5 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia publicznego jest świadczenie kompleksowych usług związanych z codzienną, całodobową obsługą wyżywienia polegającą na: przygotowywaniu /w tym diet/ i ich dostarczaniu w naczyniach termoizolacyjnych do punktu rozdziału posiłków dla 50 pacjentów /z dopuszczalną różnicą do 10% w obie strony/ Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego SPZOZ w Stalowej Woli ul. Dąbrowskiego 5. Przygotowanie posiłków ma uwzględniać specyfikę pacjentów ZP-O wraz z dietami: cukrzycową i wątrobową /zgodnie z zaleceniami lekarza oraz zgodnie z wymaganiami i zaleceniami Instytutu Żywności i Żywienia/. Diety winny być opracowane przez uprawnionego dietetyka, a podmiot realizujący nasze zamówienie zobowiązany będzie do przestrzegania standardów dietetycznych i formalnego ich potwierdzenia. Wymagania dotyczące diet będą szczególnie przestrzegane /dodatkowe posiłki w odpowiednich porach/. Dobowa kaloryczność posiłków ma się mieścić w granicach 2000-2200 kcal. Posiłki mają być przygotowywane (gotowane) ze świeżych produktów własnych. Posiłki mają być przygotowane i dostarczane zgodnie z uzgodnionym harmonogramem. 1. Na całodzienne wyżywienie składają się: - śniadanie wraz z napojami - obiad z dwóch dań oraz kompot - kolacja wraz z napojami Koszt sporządzenia posiłków wynikających z tradycji Świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy powinien być skalkulowany w cenę jednostkową usługi. 2.Przeciętna dzienna liczba pacjentów - 50 osób z dopuszczalną różnicą do 10% w obie strony. 3.Realizacja zamówień winna być poprzedzona 1-tygodniowymi jadłospisami z adnotacją dietetyka. W jadłospisie winna być podana gramatura wszystkich posiłków. Dopuszcza się dostarczenie obiadu wraz z kolacją (do odgrzania na miejscu). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: wsad do kotła
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: powiatstalowa.bip.pl.
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega.
Dodano: 2015-12-15 - Świadczenie usług prowadzenia kuchni i dystrybucji posiłków w Domu Pomocy Społecznej im. J.Gawla w Stalowej Woli
Dodano: 2015-11-03 - Świadczenie usług prowadzenia kuchni i dystrybucji posiłków w Domu Pomocy Społecznej im. J.Gawła w Stalowej Woli
Dodano: 2015-01-16 - Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega
Dodano: 2014-12-11 - Świadczenie kompleksowych usług związanych z codzienną, całodobową obsługą wyżywienia i dostarczaniu posiłków dla pacjentów Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego SPZOZ w Stalowej Woli, ul. Dąbrowskiego 5
Dodano: 2014-08-08 - Usługa cateringowa dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Tarnobrzegu w ramach projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Numer ewidencyjny projektu: WND-POKL.09.02.00-18-001/12 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionie w ramach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2014-07-04 - Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega
Dodano: 2013-12-31 - Usługa polegająca na przygotowaniu cateringu oraz zapewnienia wyżywienia w lokalu/stołówce dla uczestników staży Zespołu Szkół im. Ks. St. Staszica w Tarnobrzegu w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Priorytetu IX Działania 9.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-06-11 - Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega
Dodano: 2013-01-18 - Świadczenie usług prowadzenia kuchni i dystrybucji posiłków w Domu Pomocy Społecznej im. J.Gawła w Stalowej Woli
Dodano: 2012-11-08