Miejski Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 44-200 Rybnik, ul. Żużlowa 25
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0-32 4236075 w. 110 , fax. 0-32 4236075 w. 130
- Data zamieszczenia: 2013-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Dom Pomocy Społecznej
ul. Żużlowa 25 25
44-200 Rybnik, woj. śląskie
tel. 0-32 4236075 w. 110, fax. 0-32 4236075 w. 130
REGON: 27822893400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rybnik.pl/mdps/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie realizowane będzie w podziale na zadania: Zadanie nr 1 - Zakup wraz z dostawą ryb, przetworów rybnych oraz ryb mrożonych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku. Zadanie nr 2 - Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców mrożonych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku. 2. Przedmiot zamówienia. Klasyfikacja Wspólnego Słownika Zamówień (CPV) 15000000-8 Zadanie nr 1. Zakup wraz z dostawą ryb, przetworów rybnych oraz ryb mrożonych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku; CPV 03311000-2, 15200000-0, 15220000-6 Tabela nr 1. Lp. Wyszczególnienie towaru Jednostka miary Ilość zamówienia 1. Dorsz w galarecie 170g - 200g szt. 370 2. Filet z morszczuk 0-5% glazury kg 70 3. Filet z makreli w sosie pomidorowym 125g szt. 600 4. Filet z makreli w oleju 125g szt. 700 5. Makrela wędzona 400-600 kg 150 6. Matias śledzie solone 4-6 kg 130 7. Tilapia filet zawartość glazury do 20% kg 350 8. Płaty śledziowe mrożone 4-6 kg 120 Zadanie nr 2. Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców mrożonych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku; CPV 15331100-8, 15896000-5 Tabela nr 2. Lp. Wyszczególnienie towaru Jednostka miary Ilość zamówienia 1. Barszcz ukraiński 450g ( burak, pomidor, kapusta biała, fasolka szparagowa ziemniak, marchew, cebula, seler ) kg 80 2. Włoszczyzna 450g ( marchew, seler, pietruszka, por ) kg 25 3. Fasolka szparagowa 450g kg 60 4. Kluski śląskie 2,5 kg kg 90 5. Marchewka mrożona 450g kg 190 6. Mieszanka 2składnikowa 450g ( marchew, groszek) kg 190 7. Mieszanka 7 składnikowa 450g ( marchew, fasolka szparagowa, por, kalafior, brukselka, kalarepa, seler ) kg 250 8. Sałatka meksykańska 450g (marchew, papryka , fasolka szparagowa, groch zielony, kukurydza ) kg 75 9. Paprykarz 450g ( pomidor, cukinia, papryka, fasolka szparagowa, cebula) kg 90 10. Mieszanka kompotowa 450g ( śliwka, wiśnia, aronia, porzeczka czerwona, czrna, brzoskwinia kg 1200 11. Szpinak 450g kg 90 12. Truskawka mrozona 450g kg 210 13. Wiśnia bez pestek 450g kg 15 14. Brokuły kg 100 15. Zupa kalafiorowa 450g ( kalafior, marchew, pietruszka, seler, por) kg 60 16. Zupa grzybowa 450g ( podgrzybki, makaron, ziemniaki, marchew, cebula, seler, pietruszka) kg 35 17. Zupa jarzynowa 9 składnikowa ( ziemniak, marchew, kapusta biała, pomidor, cebula, groszek zielony, papryka pietruszka, por) kg 65 18. Zupa jarzynowa 7 składnikowa 450g, ( marchew, groszek zielony, fasolka szpargowa, brukselka, kalafior, pietruszka, natka pietruszki) kg 65 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rybnik.pl/mdps/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
Dodano: 2016-07-15 - Zakup żywności dla potrzeb mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Turowie z podziałem na 8 zadań w skład którego wchodzą 1) produkty mleczarskie - kod CPV - 15500000-3 2) różne produkty spożywcze - kod CPV - 15896000-5 3) owoce i warzywa - kod CPV - 15300000 - 1 4) mięso, produkty mięsne, wędliny - kod CPV - 15301100-6 5) pieczywo - świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - kod CPV - 15612500-6 6) jaja - kod CPV - 03142500-3 7) mrożonki, warzywa, mięso mielone mrożone, udka, kluski, pierogi- kod CPV- 15896000-6 8) ryby mrożone - kod CPV 15220000-6
Dodano: 2016-07-15 - Przetarg nieograniczony na zakup i dostawę produktów spożywczych dla potrzeb Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu, nr sprawy : 13/13 PN/2016
Dodano: 2016-07-06 - Dostawa produktów spożywczych do kuchni Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Pawłowicach (Szkoła Podstawowa nr 2 w Pawłowicach - ul. Pukowca 4, Publiczne Przedszkole w Modrzewiowym Ogrodzie - ul. LWP 3)
Dodano: 2016-06-30 - Dostawa produktów spożywczych
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa żywności do stołówek wchodzących w skład Centrum Usług Socjalnych i Wsparcia w Sosnowcu
Dodano: 2016-06-16 - Zakup żywności dla potrzeb mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Turowie, ul. Joachimowska 85 z podziałem na 8 zadań w skład którego wchodzą, zadanie nr 3: 3) warzywa i owoce - kod CPV - 15300000 - 1
Dodano: 2016-06-15 - Dostawa artykułów spożywczych na II pół roku 2016
Dodano: 2016-06-09 - Dostawa żywności do stołówek wchodzących w skład Centrum Usług Socjalnych i Wsparcia w Sosnowcu
Dodano: 2016-06-06 - Dostawa różnych produktów mięsnych i ryb przetworzonych, konserwowanych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Zakładu Pielęgnacyjno - Opiekuńczego w Jaworznie ul. Zawiszy Czarnego 4
Dodano: 2016-06-03