Przetargi.pl
SUKCESYWNE DOSTAWY WYROBÓW WĘDLINIARSKICH DO KANTYNY GOSPODARSTWA POMOCNICZEGO

Gospodarstwo Pomocnicze Zakład Produkcyjny przy Zakładzie Karnym w Kamińsku ogłasza przetarg

  • Adres: 11-220 Kamińsk,
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 7617123
  • Data zamieszczenia: 2009-11-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gospodarstwo Pomocnicze Zakład Produkcyjny przy Zakładzie Karnym w Kamińsku
    11-220 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 7617123
    REGON: 00032012400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: produkcja pozostałych wyrobów z żelaza i stali

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNE DOSTAWY WYROBÓW WĘDLINIARSKICH DO KANTYNY GOSPODARSTWA POMOCNICZEGO
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Kiełbasa Stolnika 15131120-2 kg 200 2. Kiełbasa z pieca 15131120-2 Kg 245 3. Kiełbasa toruńska 15131120-2 Kg 210 4. Kiełbasa górska 15131120-2 Kg 132 5. Kiełbasa Ze Wsi 15131120-2 Kg 174 6. Kiełbasa Śląska Domowa 15131120-2 Kg 120 7. Kiełbasa jałowcowa 15131120-2 Kg 225 8. Kiełbasa rzeszowska 15131120-2 Kg 1400 9. Kiełbasa zwykła 15131120-2 kg 426 10. Kiełbasa podwawelska 15131120-2 Kg 288 11. Kiełbasa własnej roboty 15131120-2 Kg 120 12. Kiełbasa tatrzańska 15131120-2 Kg 36 13. Kiełbasa Borowiecka 15131120-2 kg 1150 14. Kiełbasa Wiejska tradycyjna 15131120-2 Kg 120 15. Kiełbasa myśliwska 15131120-2 Kg 36 16. Kiełbasa żywiecka 15131120-2 kg 114 17. Kiełbasa wieprzowa z cielęciną 15131120-2 Kg 30 18. Kiełbasa ukraińska 15131120-2 Kg 230 19. Kiełbasa Sołtysa 15131120-2 Kg 60 20. Kiełbasa Bohuna 15131500-2 Kg 72 21. Kiełbasa krakowska, sucha 15131120-2 Kg 18 22. Kiełbasa gospodarska 15131120-2 kg 22 23. Kiełbasa domowa 15131120-2 Kg 520 24. Parówki Hot-Dog 15131120-2 Kg 132 25. Pachwina wędzona 15131133-6 Kg 468 26. Podgardle wędzone 15113000-3 Kg 389 27. Boczek duński pasy 15131200-7 Kg 1100 28. Boczek rolowany 15412000-9 Kg 23 29. Golonka bawarska 15113000-3 Kg 127 30. Szynka tradycyjna 15131120-2 Kg 210 31. Polędwica szlachecka 15131120-2 Kg 12 32. Boczek wędzony 15131200-7 kg 60 33. Boczek łuskany 15100000-9 kg 85 34. Kabanosy bukowe 15131133-6 kg 65 35. Boczek warmiński 15131200-7 kg 60 36. Golonka pieczona 215113000-3 kg 144 37. Smalec wyborowy 250g 15412100 kg 42 38. Kotleciki paprykowe 15800000-6 kg 42 39. Kotlet domowy z grzybami 15800000-6 Szt. 280 40. Kotleciki mięsne 15800000-6 kg 84 41. Boczek wędzony b/s plastry 100g 15131200-7 Szt. 72 42. Szynka Bohuna plastry 100g 15131410-2 Szt. 36 43. Polędwica sopocka plastry 100g 15131133-6. Szt. 36 44. Polędwica wędzona plastry 100g 15131133-6. Szt. 72 45. Szynka dworska plastry 100g 15131410-2 Szt. 36 46. Baleron gotowany b/d plastry 100g 15131130-5, Szt. 72 47. Szynka wieprzowa kons. plastry 100g 15131410-2 Szt. 48 48. Smalec łysogórski 15412100 Szt. 960 49. Pieczeń chlebowa 15.10.00.00-9 kg 12 50. Hamburger z indyka 15131500-0 Szt. 650 51. Szynka z piersi indyka 15131135-0 Kg 60 52. Podudzie kurczęce wędzone 15131135-0 kg 50 53. Udo kurczęce 15131135-0 kg 60 54. Skrzydło kurczęce 15131135-0 kg 60 55. Tuszka kurczęca 15131135-0 kg 60 56. Ogonówka z indyka 15131135-0 kg 60 57. Kons. tłuszczowo - mięsna 480g 15131000 Szt. 60 58. Kons. kiełbasa domowa 500g 15131000 Szt. 144 59. Kons. boczek chłopski 480g 15131000 Szt. 72 60 Kons. kiełbasa zwyczajna 500g 15131000 Szt. 72 .61 Kons. golonka domowa 15131000 Szt. 360
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311202
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: - spełniają warunki art. 22 ustawy Prawo Zamówień Publicznych, - nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Ocena warunków będzie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony Formularz cenowy - wg wzoru (załącznik nr 1) 2. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu wymagań określonych w art. 22 ustawy Prawo Zamówień Publicznych - wg wzoru (załącznik nr 3) 3. Podpisany wzór umowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zapmet.webpark.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach