Województwo Śląskie ogłasza przetarg
- Adres: 40-037 Katowice, ul. Ligonia 46
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 207 85 62 , fax. 32 207 85 57
- Data zamieszczenia: 2013-09-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Województwo Śląskie
ul. Ligonia 46 46
40-037 Katowice, woj. śląskie
tel. 32 207 85 62, fax. 32 207 85 57
REGON: 27628463800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.slaskie.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych dla Wydziału Zdrowia i Polityki Społecznej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) dla Wydziału Zdrowia i Polityki Społecznej polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków. 2. Świadczenie usług restauracyjnych będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy, w ramach organizowanych przez Zamawiającego spotkań/konferencji na terenie miast: Katowice, Bielsko-Biała, Rybnik i Częstochowa w dniach od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 16.00, tj.: 2.1. Na terenie Katowic oraz jednorazowo w Bielsku-Białej, Częstochowie i Rybniku w ramach: maksymalnie 11 jednodniowych warsztatów (30 osób/warsztat) i maksymalnie 5 konferencji (3 konferencje/100 osób, 1 konferencja/200 osób i 1 konferencja/250 osób), tj.: Zestaw nr 1 (na 1 osobę) - ilość zestawów: 1080, zgodnie z menu zawartym w siwz; 2.2. Na terenie Katowic w ramach jednego spotkania (w miesiącu grudniu 2013 r.) dla maksymalnie 100 osób, tj.: Zestaw nr 2 (na 1 osobę) - ilość zestawów: 100, zgodnie z menu zawartym w siwz; 3. Ilość zestawów objętych usługą restauracyjną, stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia liczby zestawów do ilości nie mniejszej niż 70% wartości umowy, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć liczbę zestawów objętych usługą restauracyjną o więcej niż 30% wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. 4. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia, zgodnie z pkt III SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.slaskie.pl/index.php?grupa=2&id_menu=90
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w czasie spotkań/konferencji organizowanych w miejscu wskazanym przez Zamawiającego
Dodano: 2016-07-27 - Świadczenie usługi żywieniowej w zakresie całodziennego wyżywienia uczniów Niepublicznego Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Hokeja na Lodzie
Dodano: 2016-07-26 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze - Centrum
Dodano: 2016-06-16 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze
Dodano: 2016-05-30 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas szkoleń, spotkań, konferencji na potrzeby Instytucji Pośredniczącej dla Regionalnych Inwestycji Terytorialnych Subregionu Południowego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2016 roku.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Biura ds. Planowania Przestrzennego
Dodano: 2016-04-14 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Wydziału Komunikacji Społecznej w 2016 roku
Dodano: 2016-03-11 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w rozbiciu na zakresy
Dodano: 2016-02-19 - Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) dla Wydziału Rozwoju Regionalnego, Wydziału Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz Wydziału Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-02-18