Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 42-400 Zawiercie, ul. Piłsudskiego 47
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 6722134 , fax. 032 6727701
- Data zamieszczenia: 2011-01-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Piłsudskiego 47 47
42-400 Zawiercie, woj. śląskie
tel. 032 6722134, fax. 032 6727701
REGON: 00346204300000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas zajęć edukacyjnych organizowanych dla dzieci romskich w ramach projektu Integracja poprzez edukację i aktywizację społeczno-zawodową grupy zawierciańskich Romów. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przez usługę cateringową zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostaarczenia i podawania posiłków zgodnie z załącznikiem Nr 1 i 2 do SIWZ. 1. Usługa cateringowa świadczona będzie sukcesywnie w okresie od lutego do 30 czerwca 2011r. - średnio 2 razy w tygodniu, w godzinach od 16 15 do 16 30 zgodnie z harmonogramem dostaw posiłków stanowiacym załącznik Nr 1 do SIWZ. 2. Miejsce dostawy cateringu : Miejska Szkoła Podstawowa nr 8 - Szkolna Świetlica Romska - ul. Wojska Polskiego 55, 42-400 Zawiercie. 3. Przedmiot zamówienia będzie realizowany dla dzieci w wieku szkolnym. 4. W zakresie przedmiotu zamówienia wydanych zostanie maksymalnie 576 zestawów posiłków ( około 16 zestawów na każde zajęcia) 5. W skład zestawu posiłku wchodzi :a/ obiad złożony z drugiego dania b/ deser c/ podwieczorek.Szczegółowy zestaw posiłków określony jest w załaczniku Nr 2 do SIWZ.6. Zamawiający nie wyraża zgody na dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład danego zestawu.7. Zamawiający wymaga aby dostarczony obiad wchodzacy w skład posiłku posiadał temperaturę co najmniej + 60 ° C. 8. Posiłki muszą być dostarczane w naczyniach jednorazowego użytku wraz ze sztućcami i workami na odpady (resztki, żywności, zużyte naczynia jednorazowe). 9. W zleceniu zamawiający określi na dwa dni przed każdymi zajęciami liczbę posiłków.10. Ilość zamawianych usług wskazana w SIWZ stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w SIWZ, a w takiej sytuacji Wykonanwca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w SIWZ , a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiającego.11.W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do : - przygotowania, dowozu i podawania posiłków w terminach wskazanych przez Zamawiającego do miejsc i sali, w której będą odbywały się zajęcia, - świadczenie usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniajacych normy jakości produktów spozywczych,- przetrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spoożywczych ( m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. O bezpieczeństwie żywności i żywienia tj.: Dz.U. Nr 136 z 2010 r. poz. 914 ze zm.),- świadczenia usług cateringowych w naczyniach jednorazowego użytku wraz ze sztućcami,- estetycznego podawania posiłków,- dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego w ściśle określonym dniu i czasie,- dostarczenie worków na odpady. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mopszawiercie.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w czasie spotkań/konferencji organizowanych w miejscu wskazanym przez Zamawiającego
Dodano: 2016-07-27 - Świadczenie usługi żywieniowej w zakresie całodziennego wyżywienia uczniów Niepublicznego Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Hokeja na Lodzie
Dodano: 2016-07-26 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze - Centrum
Dodano: 2016-06-16 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze
Dodano: 2016-05-30 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas szkoleń, spotkań, konferencji na potrzeby Instytucji Pośredniczącej dla Regionalnych Inwestycji Terytorialnych Subregionu Południowego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2016 roku.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Biura ds. Planowania Przestrzennego
Dodano: 2016-04-14 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Wydziału Komunikacji Społecznej w 2016 roku
Dodano: 2016-03-11 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w rozbiciu na zakresy
Dodano: 2016-02-19 - Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) dla Wydziału Rozwoju Regionalnego, Wydziału Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz Wydziału Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-02-18