Przetargi.pl
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Urzędu Miasta Chełm

Miasto Chełm ogłasza przetarg

  • Adres: 22-100 Chełm, ul. Lubelska 63 i 65
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 082 5652223, 5652073 , fax. 082 5652254
  • Data zamieszczenia: 2010-10-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Chełm
    ul. Lubelska 63 i 65
    22-100 Chełm, woj. lubelskie
    tel. 082 5652223, 5652073, fax. 082 5652254
    REGON: 11019823800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.chelm.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Urzędu Miasta Chełm
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Urzędu Miasta Chełm.Zakres zamówienia obejmuje: 1) świadczenie usług cateringowych rozumianych jako usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków , w tym:a) Przygotowanie zestawów obiadowych składających się z przystawki , zupy, drugiego dania oraz zimnego napoju,w ilości 30 zestawów, w tym: 1) Śledzie po kaszubsku/ w oleju/ ryba szlachetna w galarecie 100 g 2) Zupa gulaszowa węgierska/ flaki po warszawsku/ rosół z kury z makaronem domowym 250 ml 3) Ziemniaki pieczone/ziemniaki z wody /prażona kasza gryczana 200g filet z kaczki z jabłkami / pieczony kotlet cielęcy z kurkami / stek z łososia z sosem cytrynowo-koperkowym 150 g liście zielonych sałat z dresingiem ziołowym/ buraczki z chrzanem i jabłkiem/ warzywa z patelni 150g 4) Sok owocowy 100% 200 ml b) Przygotowanie potraw obejmujących: 1) Kanapki z łososiem wędzonym 40-50 g -250szt. 2) Kanapki z jajkiem i kawiorem 40-50 g.-250 szt. 3) Kompozycje śledziowe - po kaszubsku, w oleju z cebulką, w sosie musztardowym, w zalewie korzennej 100 g -500 szt. 4) Ryba szlachetna w galarecie 75 g -250 szt. 5) Ryba mintaj pieczony 100 g-250 szt. 6) Roladki szpinakowe 75 g-250 szt. 7) Pieczona kapusta z grzybami 150 g-250 szt. 8) Paszteciki z grzybami 100 g-250 szt. 9) Pieczywo jasne i ciemne 100 g-250 szt. a) Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się na podstawie zlecenia przesłanego w formie elektronicznej lub faksowej, na 2 dni przed planowanym spotkaniem . b) W zleceniu Zamawiający każdorazowo określi: termin, miejsce (tj.: siedziba Zamawiającego-Urząd Miasta Chełm, ul. Lubelska 65, Chełm lub lokal Wykonawcy), liczbę uczestników, zakres usługi ( menu) . c) Wykonawca zobowiązany jest do: - przygotowania, dowozu i podawania posiłków w miejscu i terminie wskazanym przez Zamawiającego , w którym będzie odbywało się spotkanie, najpóźniej na 30 min. przed wyznaczoną godziną, - przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, - świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców platerowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, - zapewnienia odpowiedniej ilości i rodzaju zastawy stołowej, - odbiór naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości, najpóźniej 30 min. po zakończeniu spotkania. 2) świadczenie usług w zakresie przygotowania i dowozu posiłków regeneracyjnych dla 12 funkcjonariuszy Straży Miejskiej w Chełmie, w tym: a) przygotowanie gorących posiłków regeneracyjnych dla funkcjonariuszy Straży Miejskiej w Chełmie (8 posiłków dziennie - od poniedziałku do soboty, 12 posiłków dziennie w dni wskazane przez Zamawiającego). Zamawiający będzie telefonicznie informował Wykonawcę do godz. 9.00 każdego dnia, o ilości i godzinach dostarczania posiłków na dany dzień, b) każdy posiłek powinien nie przekraczać kwoty - 8,50 zł brutto oraz posiadać wartość kaloryczną ok. 1000 kcal i zawierać ok. 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, ok. 15% białka . Normy te określa rozporządzenie Rady Ministrów z dn. 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (Dz.U. nr 60 poz. 279). c) każdorazowo menu (posiłki regeneracyjne) powinno być zróżnicowane, z zachowaniem granic cenowych, d) dowóz posiłków regeneracyjnych na wskazany adres: ul. Obłońska 20, 22-100 Chełm lub miejsce pełnienia dyżurów, w godz. 11.00-12.00 oraz w godz. 17.00-18.00, e) zapewnienie naczyń jednorazowego użytku.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://chelm.bip-gov.info.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach