Miasto Chełm ogłasza przetarg
- Adres: 22-100 Chełm, ul. Lubelska 63 i 65
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 082 5652223, 5652073 , fax. 082 5652254
- Data zamieszczenia: 2010-10-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miasto Chełm
ul. Lubelska 63 i 65
22-100 Chełm, woj. lubelskie
tel. 082 5652223, 5652073, fax. 082 5652254
REGON: 11019823800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.chelm.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Urzędu Miasta Chełm - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Urzędu Miasta Chełm.Zakres zamówienia obejmuje: 1) świadczenie usług cateringowych rozumianych jako usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków , w tym:a) Przygotowanie zestawów obiadowych składających się z przystawki , zupy, drugiego dania oraz zimnego napoju,w ilości 30 zestawów, w tym: 1) Śledzie po kaszubsku/ w oleju/ ryba szlachetna w galarecie 100 g 2) Zupa gulaszowa węgierska/ flaki po warszawsku/ rosół z kury z makaronem domowym 250 ml 3) Ziemniaki pieczone/ziemniaki z wody /prażona kasza gryczana 200g filet z kaczki z jabłkami / pieczony kotlet cielęcy z kurkami / stek z łososia z sosem cytrynowo-koperkowym 150 g liście zielonych sałat z dresingiem ziołowym/ buraczki z chrzanem i jabłkiem/ warzywa z patelni 150g 4) Sok owocowy 100% 200 ml b) Przygotowanie potraw obejmujących: 1) Kanapki z łososiem wędzonym 40-50 g -250szt. 2) Kanapki z jajkiem i kawiorem 40-50 g.-250 szt. 3) Kompozycje śledziowe - po kaszubsku, w oleju z cebulką, w sosie musztardowym, w zalewie korzennej 100 g -500 szt. 4) Ryba szlachetna w galarecie 75 g -250 szt. 5) Ryba mintaj pieczony 100 g-250 szt. 6) Roladki szpinakowe 75 g-250 szt. 7) Pieczona kapusta z grzybami 150 g-250 szt. 8) Paszteciki z grzybami 100 g-250 szt. 9) Pieczywo jasne i ciemne 100 g-250 szt. a) Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się na podstawie zlecenia przesłanego w formie elektronicznej lub faksowej, na 2 dni przed planowanym spotkaniem . b) W zleceniu Zamawiający każdorazowo określi: termin, miejsce (tj.: siedziba Zamawiającego-Urząd Miasta Chełm, ul. Lubelska 65, Chełm lub lokal Wykonawcy), liczbę uczestników, zakres usługi ( menu) . c) Wykonawca zobowiązany jest do: - przygotowania, dowozu i podawania posiłków w miejscu i terminie wskazanym przez Zamawiającego , w którym będzie odbywało się spotkanie, najpóźniej na 30 min. przed wyznaczoną godziną, - przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, - świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców platerowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, - zapewnienia odpowiedniej ilości i rodzaju zastawy stołowej, - odbiór naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości, najpóźniej 30 min. po zakończeniu spotkania. 2) świadczenie usług w zakresie przygotowania i dowozu posiłków regeneracyjnych dla 12 funkcjonariuszy Straży Miejskiej w Chełmie, w tym: a) przygotowanie gorących posiłków regeneracyjnych dla funkcjonariuszy Straży Miejskiej w Chełmie (8 posiłków dziennie - od poniedziałku do soboty, 12 posiłków dziennie w dni wskazane przez Zamawiającego). Zamawiający będzie telefonicznie informował Wykonawcę do godz. 9.00 każdego dnia, o ilości i godzinach dostarczania posiłków na dany dzień, b) każdy posiłek powinien nie przekraczać kwoty - 8,50 zł brutto oraz posiadać wartość kaloryczną ok. 1000 kcal i zawierać ok. 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, ok. 15% białka . Normy te określa rozporządzenie Rady Ministrów z dn. 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (Dz.U. nr 60 poz. 279). c) każdorazowo menu (posiłki regeneracyjne) powinno być zróżnicowane, z zachowaniem granic cenowych, d) dowóz posiłków regeneracyjnych na wskazany adres: ul. Obłońska 20, 22-100 Chełm lub miejsce pełnienia dyżurów, w godz. 11.00-12.00 oraz w godz. 17.00-18.00, e) zapewnienie naczyń jednorazowego użytku. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://chelm.bip-gov.info.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA DOŻYWIANIE DZIECI I MŁODZIEŻY ORAZ W PRZYPADKU DORAŹNYCH POTRZEB ZAPEWNIENIE GORĄCEGO POSIŁKU DLA OSÓB DOROSŁYCH W ZAKRESIE ZADAŃ WŁASNYCH GMINY
Dodano: 2016-07-13 - Usługa dożywiania uczniów w szkołach w Gminie Izbica
Dodano: 2016-06-14 - Świadczenia kompleksowych usług w zakresie sporządzania i dystrybucji posiłków w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Białej Podlaskiej wraz z najmem pomieszczeń i wyposażenia, sprawa ZP.3521/6/16
Dodano: 2016-05-23 - Organizacja seminarium i konferencji w ramach realizacji projektów finansowanych ze źródeł zewnętrznych
Dodano: 2016-05-17 - Usługi przygotowywania posiłków - przygotowywanie i dostawę posiłków na rzecz Powiatowego Centrum Zdrowia Sp. z o. o z siedzibą w Opolu Lubelskim dla potrzeb hospitalizowanych w Szpitalu w Opolu Lubelskim i w Poniatowej.
Dodano: 2016-05-06 - Usługa dożywiania uczniów w szkołach w Gminie Izbica
Dodano: 2016-04-06 - Świadczenie usługi żywienia osób zatrzymanych w pomieszczeniach dla osób zatrzymanych oraz policjantów: KMP w Białej Podlaskiej, KPP w Janowie Lubelskim, KPP we Włodawie, KPP w Radzyniu Podlaskim, KPP w Łukowie, KPP w Lubartowie, KPP w Tomaszowie Lubelskim, KMP w Lublinie i KMP w Zamościu
Dodano: 2016-02-24 - ZP/Ż/2/2016
Dodano: 2016-02-23 - Usługi przygotowywania posiłków.
Dodano: 2016-01-04 - Przetarg nieograniczony na prowadzenie stołówki szkolnej oraz dzierżawę pomieszczeń kuchennych i magazynowych w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 5 w Lublinie w okresie od 01.01.2016r. do 30.06.2018r.
Dodano: 2015-12-14