Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych w 2019 r.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 44350 Gorzyce, ul. Bogumińska
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 4511232 w. 351 , fax. 0-32 4511225 w. 310
  • Data zamieszczenia: 2019-02-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Bogumińska 22
    44350 Gorzyce, woj. śląskie
    tel. 032 4511232 w. 351, fax. 0-32 4511225 w. 310
    REGON: 27219339900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://dps.bip.powiatwodzislawski.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych w 2019 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w 2019 roku wraz z transportem do siedziby Zamawiającego tj. dla potrzeb 218 mieszkańców Domu Pomocy Społecznej, podzielonych według rodzajów asortymentów na 9 części: Część I - świeże warzywa i owoce ( m.in. marchew, pietruszka, cebula, pomidory, kapusta, grzyby, fasola, ziemniaki, banany, jabłka, pomarańcze, cytryny, czereśnie, truskawki) Część II - wyroby piekarskie ( m.in. chleb, bułka paryska, kołacz, pączki, kołaczyki) Część III- mrożone artykuły spożywcze ( m.in. warzywa, owoce, pierogi ) Część IV - jaja kurze świeże (wielkość L i XL) Część V - artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery - (m.in. mąka, kasze, cukier, kawa, herbata, makaron, musztarda, przyprawy-pieprz, ziele angielskie, galaretka, budyń, bakalie, słodycze, owoce i warzywa konserwowe, koncentrat pomidorowy) Część VI - mięso świeże, wędliny (m.in. mięso wołowe- kita,antrykot, wieprzowe-szynka, łopatka, żeberka, schab, szynki, kiełbasy grube, cienkie, boczek, krupniok, salceson) Część VII - mleko i produkty mleczarskie, oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne ( m.in. mleko, śmietana, masła, sery, twarogi, margaryna, olej) Część VIII - ryby i przetwory (m.in. konserwy rybne, ryby wędzone, ryby mrożone) Część IX - drób ( m.in. kurczak świeży, udka z kurczaka świeże, filet z indyka, pasztet drobiowy, podroby) Zakres zamówienia obejmuje cykliczne dostawy (wraz z rozładunkiem) artykułów spożywczych transportem Wykonawcy i na jego koszt do siedziby Zamawiającego. Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Cykliczne dostawy będą realizowane na zamówienie przez upoważnionych pracowników Zamawiającego, wynikające z potrzeb wg planowanych jadłospisów, jak następuje: • Część I świeże warzywa i owoce – w następnym dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 12.00 • Część II wyroby piekarskie – w następnym dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do soboty w godzinach od 6.00 do 7.00 • Część III mrożone artykuły spożywcze – w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 13.00 • Część IV jaja kurze świeże - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 13.00 • Część V artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery - do czterech dni od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 13.00 • Część VI mięso świeże, wędliny - w następnym dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 10.00 • Część VII mleko i produkty mleczarskie, oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne – w następnym dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 6.00 do 7.00 • Część VIII ryby i przetwory- w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 13.00 • Część IX drób - w następnym dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 10.00.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach