Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Słupsku na rok 2020/2021

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 76-200 Słupsk, ul. Sądowa
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 598 483 200 , fax. 598 428 608
  • Data zamieszczenia: 2020-05-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Sądowa 1
    76-200 Słupsk, woj. pomorskie
    tel. 598 483 200, fax. 598 428 608
    REGON: 31995400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: ARESZT ŚLEDCZY W SŁUPSKU

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Słupsku na rok 2020/2021
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych - wędlin wieprzowych i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Słupsku, na rok 2020/2021 zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia: Część I Boczek wędzony 15131100-6 100 kg, Blok tyrolski 15131100-5 1000 kg, Kaszanka 15131134-3 2000 kg, Kiełbasa biała parzona 15131130-5 1200 kg, Kiełbasa golonkowa 15131130-5 30 kg, Kiełbasa jałowcowa 15131130-5 20 kg, Kiełbasa krakowska 15131130-5 200 kg, Kiełbasa parówkowa 15131130-5 1200 kg, Kiełbasa śląska 15131130-5 300 kg, Kiełbasa cienka (zwyczajna) 15131130-5 3000 kg, Kiełbasa żywiecka 15131130-5 120 kg, Mielonka wieprzowa 15131130-5 1200 kg, Metka wieprzowa 15131120-2 700 kg, Mortadela wieprzowa 15131130-5 1000 kg, Parówki cienkie 15131130-5 1000 kg, Pasta boczkowa 15131130-5 1000 kg, Pasztetowa 15131310-1 1000 kg, Pieczeń mięsna wieprzowa 15131120-2 1000 kg, Salceson biały 15131120-2 800 kg, Salceson czarny 15131120-2 1000 kg, Szynka gotowana 15131130-5 110 kg, Polędwica sopocka 15131130-5 80 kg, Smalec 15412100-0 200 kg Część II Mięso wieprzowe gulaszowe 15131100-6 2000 kg, Mięso wieprzowe chude (szynka) 15131410-2 300 kg,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach