Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy wędlin drobiowych oraz mięsa drobiowego do jednostek organizacyjnych Służby Więziennej wchodzących w skład Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Łodzi

Zakład Karny w Płocku ogłasza przetarg

  • Adres: 09402 Płock, ul. Henryka Sienkiewicza
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 242 622 031 , fax. 242 620 227
  • Data zamieszczenia: 2017-11-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Płocku
    ul. Henryka Sienkiewicza 22
    09402 Płock, woj. mazowieckie
    tel. 242 622 031, fax. 242 620 227
    REGON: 32046600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy wędlin drobiowych oraz mięsa drobiowego do jednostek organizacyjnych Służby Więziennej wchodzących w skład Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Łodzi
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ 1 – Wędliny drobiowe Parówki drobiowe – 10 800 kg Serdelki drobiowe – 10 400 kg Kiełbasa śląska drobiowa – 20 000 kg Kiełbasa śniadaniowa drobiowa – 14 800 kg Kiełbasa kanapkowa drobiowa – 13 000 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa – 14 500 kg Kiełbasa żywiecka drobiowa – 4 970 kg Mortadela drobiowa – 4 500 kg Kiełbasa parówkowa drobiowa parzona – 11 700 kg Kiełbasa biała drobiowa parzona – 15 950 kg Baleron drób – 1 300 kg Rolada drób – 1 400 kg Lunch Meat drobiowy – 9 000 kg Blok drobiowy – 13 900 kg Polędwica drobiowa – 5 850 kg Szynka drobiowa – 5 450 kg Pasztetowa – 11 100 kg Pasztet drobiowy – 7 900 kg CZĘŚĆ 2 – Mięso drobiowe Ćwiartka tylna z kurczaka – 40 250 kg Filet z piersi kurczaka – 3 260 kg Wątroba drobiowa – 15 700 kg Żołądki drobiowe – 19 800 kg Skrzydełka z kurczaka – 7 700 kg Mięso mielone drobiowe – 22 800 kg Kotlety drobiowe – 12 900 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający przewiduje konieczności wpłaty wadium przed upływem terminu składania ofert. Ustala się wadium w wysokości kwoty brutto: Część I: 25 000,00 zł (słownie: dwadzieścia pięć tysięcy złotych 00/100) Część II: 15 000,00 zł (słownie: piętnaście tysięcy złotych 00/100)
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: określone w SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach