Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg
- Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Żeromskiego 52
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 6746314 , fax. 058 6746350
- Data zamieszczenia: 2010-09-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
ul. Żeromskiego 52 52
84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
tel. 058 6746314, fax. 058 6746350
REGON: 00032790700060 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych na potrzeby działu gastronomii . 1. FILET ZE SOLI ( bez skóry, mrożony, kl. I, najlepszej jakości ) kg 300 2. FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - mrożony, kl.I , najlepszej jakości ) kg 250 3. FILET Z SANDACZA (mrożony ze skóra , kl I, najlepsza jakość) kg 200 4. FILET Z MINTAJA ( mrożony, bez glazury, kl I, najlepsza jakość ) kg 50 5. WĘGORZ ( mrożony, najlepszej jakości ) kg 20 6. PALUSZKI KRABOWE (mrożone, pakowane luzem 4-5 kg, kl I) kg 10 7. RAKI (cały, mrożony, czerwony, pakowany w worki o poj. 800g-1000g, kl I ) kg 20 8. KREWETKI TYGRYSIE ( got.obr.z/og, mrożone, waga netto bez glazury 800g-1000g ) kg 15 9. FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - świeży,kl. I, najlepszej jakości ) kg 250 10. FILET Z SANDACZA (ze skórą - świeży, kl. I, najlepszej jakości ) kg 250 11. FILET Z TILAPII (świeży, ze skórą , kl. I, najlepsza jakość ) kg 300 12. FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO ( ze skórą świeży, kl. I, najlepszej jakości ) kg 400 13. FILET Z PSTRĄGA (świeży, ze skórą, najlepszej jakości ) kg 350 14. WĘGORZ ( świeży, najlepszej jakości ) kg 20 15. ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI - świeży, waga 5-6 kg, klasa I, najlepsza jakość. kg 30 16. ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno, płat, świeży, najlepszej jakości ) kg 30 17. ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno , krojony w plastry , świeży, najlepszej jakości ) kg 50 18. PŁAT Z MAKRELI ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość ) kg 60 19. HALIBUT WĘDZONY MUSZELKI (wędzony na zimno, świeży, kl. I , najlepsza jakość ) kg 20 20. WĘGORZ ( wędzony, kl. I, najlepszej jakości ) kg 30 21. PSTRĄG WĘDZONY w całości (wędzony na zimno, klasa I ) kg 30 22. TUŃCZYK - polędwica wędzona z tuńczyka na zimno, klasa I, najwyższa jakość. kg 20 23. ROLMOPSY KASZUBSKIE (marynowane w oleju z marynowaną cebulą i ogórkiem) kg 100 24. FILETY ŚLEDZIOWE- MATJASY - kl. I, najlepszej jakości kg 80 Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. z 2010 Nr 113, poz. 759). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 033110002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa 953,41 kg żywego narybku węgorza europejskiego Anguilla Anguilla (L.) pochodzącego z sezonu 2015/2016 realizowanego w ramach zarybiania jeziora Żarnowieckiego zgodnie z Umową nr O/168/10 z dnia 15 lipca 2010 r. w sprawie oddania w użytkowanie obwodu rybackiego jezioro Żarnowieckie na rzece Piaśnica nr2.
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa materiału zarybieniowego (certa) do miejsca wpuszczania w ramach realizacji zadania Zarybianie polskich obszarów morskich w 2016 r.
Dodano: 2016-07-26 - Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-06-27 - Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-06-14 - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gniewinie
Dodano: 2016-01-18 - zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Kostkowie
Dodano: 2016-01-14 - Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-12-18 - SUKCESYWNE DOSTAWY RYB
Dodano: 2015-11-03 - Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-09-16 - Dostawa 953,41 kg żywego narybku węgorza europejskiego Anguilla anguilla (L.) pochodzącego z sezonu 2014/2015 realizowana w ramach zarybiania jeziora Żarnowieckiego zgodnie z umową nr OR/168/10 z dnia 15 lipca 2010 r. w sprawie oddania w użytkowanie obwodu rybackiego jezioro Żarnowieckie na rzece Piaśnica nr 2
Dodano: 2015-07-13