Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych

Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Żeromskiego 52
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 6746314 , fax. 058 6746350
  • Data zamieszczenia: 2010-09-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
    ul. Żeromskiego 52 52
    84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
    tel. 058 6746314, fax. 058 6746350
    REGON: 00032790700060
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych na potrzeby działu gastronomii . 1. FILET ZE SOLI ( bez skóry, mrożony, kl. I, najlepszej jakości ) kg 300 2. FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - mrożony, kl.I , najlepszej jakości ) kg 250 3. FILET Z SANDACZA (mrożony ze skóra , kl I, najlepsza jakość) kg 200 4. FILET Z MINTAJA ( mrożony, bez glazury, kl I, najlepsza jakość ) kg 50 5. WĘGORZ ( mrożony, najlepszej jakości ) kg 20 6. PALUSZKI KRABOWE (mrożone, pakowane luzem 4-5 kg, kl I) kg 10 7. RAKI (cały, mrożony, czerwony, pakowany w worki o poj. 800g-1000g, kl I ) kg 20 8. KREWETKI TYGRYSIE ( got.obr.z/og, mrożone, waga netto bez glazury 800g-1000g ) kg 15 9. FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - świeży,kl. I, najlepszej jakości ) kg 250 10. FILET Z SANDACZA (ze skórą - świeży, kl. I, najlepszej jakości ) kg 250 11. FILET Z TILAPII (świeży, ze skórą , kl. I, najlepsza jakość ) kg 300 12. FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO ( ze skórą świeży, kl. I, najlepszej jakości ) kg 400 13. FILET Z PSTRĄGA (świeży, ze skórą, najlepszej jakości ) kg 350 14. WĘGORZ ( świeży, najlepszej jakości ) kg 20 15. ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI - świeży, waga 5-6 kg, klasa I, najlepsza jakość. kg 30 16. ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno, płat, świeży, najlepszej jakości ) kg 30 17. ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno , krojony w plastry , świeży, najlepszej jakości ) kg 50 18. PŁAT Z MAKRELI ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość ) kg 60 19. HALIBUT WĘDZONY MUSZELKI (wędzony na zimno, świeży, kl. I , najlepsza jakość ) kg 20 20. WĘGORZ ( wędzony, kl. I, najlepszej jakości ) kg 30 21. PSTRĄG WĘDZONY w całości (wędzony na zimno, klasa I ) kg 30 22. TUŃCZYK - polędwica wędzona z tuńczyka na zimno, klasa I, najwyższa jakość. kg 20 23. ROLMOPSY KASZUBSKIE (marynowane w oleju z marynowaną cebulą i ogórkiem) kg 100 24. FILETY ŚLEDZIOWE- MATJASY - kl. I, najlepszej jakości kg 80 Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. z 2010 Nr 113, poz. 759).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 033110002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach