Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy przypraw (zup i sosów w proszku, wyroby sojowe, woda mineralna, przetwory warzywne), ryb, warzyw i owoców mrożonych, dań mrożonych do Aresztu Śledczego w Szczecinie

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 70-952 Szczecin, ul. Kaszubska
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 4809100, 4809151, 52 , fax. 914 809 260
  • Data zamieszczenia: 2019-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Kaszubska 28
    70-952 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 4809100, 4809151, 52, fax. 914 809 260
    REGON: 62648400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy przypraw (zup i sosów w proszku, wyroby sojowe, woda mineralna, przetwory warzywne), ryb, warzyw i owoców mrożonych, dań mrożonych do Aresztu Śledczego w Szczecinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET I: (PRZYPRAWY, ZUPY I SOSY W PROSZKU, WYROBY SOJOWE, WODA MINERALNA, PRZETWORY WARZYWNE): LP. Przedmiot Zamówienia J.M. Ilość Kod CPV Polska Norma 1 2 3 4 5 6 1. Przyprawa uniwersalna typu „kucharek” kg 120 15871270-7 PN-EN 13188 2. Przyprawa pięciu smaków (do potraw chińskich) kg 10 15871270-7 PN-EN 13188 3. Przyprawa do gyrosa kg 20 15871270-7 PN-EN 13188 4. Bazylia kg 4 15872000-1 PN-A-86960 5. Cynamon kg 15 15872000-1 BN-68/8132-09 6. Czosnek granulowany kg 60 15871000-4 PN-A-86967 7. Koper suszony kg 15 15871000-4 PN-A-86967 8. Kwasek cytrynowy kg 25 15890000-3 PN-81/A-79734 9. Liść laurowy kg 20 15871000-4 PN-R-87022 10. Gałka muszkatołowa kg 4 15872300-4 PN-A-86955:1:1997 11. Ziele angielskie kg 20 15870000-7 BN-648132-14 12. Przyprawa goździki kg 1 15870000-7 PN-A-86967 13. Majeranek kg 60 15872000-1 PN-A-86958 14. Musztarda butelka lub słoik kg 170 15871250-1 PN-A-86964 15. Ocet l 120 15871120-1 PN-72/A-79733 16. Pieprz czarny mielony kg 70 15872100-2 PN-A-86965 17. Zioła prowansalskie kg 10 15872000-1 PN-A-86960 18. Papryka mielona ostra kg 70 15871000-4 PN-A-86955 19. Sól spożywcza kg 1000 15872400-5 PN-C-84081-2 20. Soda oczyszczona spożywcza kg 3 15890000-3 PN-EN 13188 21. Herbata granulowana kg 450 15863000-5 PN-ISO 3720 22. Przyprawa do zup w płynie l 2500 15890000-3 PN-A-94052 23. Oregano kg 4 15872000-1 PN-A-86960 24. Curry kg 6 15871200-6 PN-R-87022 25. Rosół drobiowy w proszku (baza) kg 100 15891400-4 PN-A-97052 26. Żurek w proszku (baza) kg 110 15891400-4 PN-A-94050 27. Sos pieczarkowy w proszku kg 110 15871260-4 PN-A-86951 28. Sos pieczeniowy ciemny w proszku kg 100 15871260-4 PN-A-86951 29. Zupa ogonowa w proszku kg 110 15891400-4 PN-A-94050 30. Barszcz biały w proszku kg 110 15871260-4 PN-A-86951 31. Barszcz czerwony w proszku kg 120 15871260-4 PN-A-86951 32. Sos boloński (na bazie koncentratu pomidorowego) kg 100 15871260-4 PN-A-86951 33 Soja (granulat) kg 400 15890000-3 PN-ISO 5506 34. Soja (kostka 06) kg 400 15890000-3 PN-ISO 5506 35. Kotlety sojowe schabowe kg 150 15890000-3 PN-ISO 5506 36. Ketchup butelka lub słoik kg 200 15871230-5 PN-A-82013:1996 37. Majonez butelka lub słoik kg 200 15871273-8 PN-A-86950:1995 38. Chrzan słoik kg 150 15331400-1 PN/R-75520 39. Woda mineralna niegazowana (but. 1,5l) l 15000 15981000-8 PN-Z-11001-2 40. Koncentrat pomidorowy puszka 30% kg 1500 15331427-6 PN-75/A-77601 41. Szczaw (słoik) konserwowy kg 200 15332170-6 PN-A-77807:1997 42. Kukurydza konserwowa puszka lub słoik kg 250 15331400-1 PN-A-77807 43. Papryka konserwowa czerwona puszka lub słoik kg 200 15331400-1 PN-PN/A-77806 44. Groszek konserwowy puszka lub słoik kg 250 15331400-1 PN-76/A-77803 45. Fasola czerwona konserwowa słoik lub puszka kg 200 15331400-1 PN-V-74016:2001 Pakiet II: (RYBY): LP. Przedmiot Zamówienia J.M. Ilość Kod CPV Polska Norma 1 2 3 4 5 6 1. Filet z morszczuka / mintaja / miruny / dorsza (mrożony, ze skórą, rozmiar 100 – 200 g) kg 1000 15222000-0 PN-A-86759 2. Kostka z fileta z mintaja / morszczuka (mrożona) kg 1000 15221000-3 PN-75/A-86764 3. Burgery rybne panierowane o wadze 1 szt ok. 100g (mrożone) kg 1300 15229000-9 PN-A-86769 4. Płaty ze śledzia (mrożone) kg 200 15221000-3 PN-A-86759 5. Płaty śledziowe w salinacie kg 300 15233000-0 PN-92/A-86758 6. Makrela wędzona o wadze 1 szt ok. 200g (tusza) kg 100 15234000-7 PN-85/A-86772 Pakiet III (WARZYWA I OWOCE MROŻONE): LP. Przedmiot Zamówienia J.M. Ilość Kod CPV Polska Norma 1 2 3 4 5 6 1. Mieszanka wieloskładnikowa mrożona kg 1000 15331170-9 PN-A-78602 2. Mieszkanka 2-składnikowa marchew + groszek mrożona kg 1000 15331170-9 PN-A-78602 3. Kalafior mrożony kg 1000 15331170-9 PN-A-78602 4. Brokuł mrożony kg 1200 15331170-9 PN-A-78602 5. Szpinak mrożony kg 400 15331170-9 PN-A-78602 6. Warzywa leczo mrożone kg 500 15331170-9 PN-A-78602 7. Pieczarki mrożone kg 400 15331170-9 PN-A-78602 8. Włoszczyzna w paski (bez warzyw kapustnych i strączkowych) mrożona kg 800 15331170-9 PN-A-78602 9. Mieszanka chińska mrożona kg 300 15331170-9 PN-A-78602 10. Mieszanka węgierska mrożona kg 400 15331170-9 PN-A-78602 11. Zupa grzybowa kg 400 15331170-9 PN-A-78602 12. Zupa barszcz ukraiński kg 300 15331170-9 PN-A-78602 13. Fasolka szparagowa mrożona kg 300 15331170-9 PN-A-78602 13. Jagody mrożone kg 100 15330000-0 PN-A-78652 14. Truskawki mrożone kg 400 15330000-0 PN-A-78652 Pakiet IV (DANIA MROŻONE): LP. Przedmiot Zamówienia J.M. Ilość Kod CPV Polska Norma 1 2 3 4 5 6 1. Uszka z kapustą i grzybami mrożone kg 50 15851000-8 PN-A-82201 2. Pierogi z serem mrożone kg 400 15851000-8 PN-A-82201 3. Pierogi ruskie kg 300 15851000-8 PN-A-82201 4. Knedle z truskawkami kg 200 15851000-8 PN-A-82201 Powyższe zestawienie oznacza kolejno: przedmiot zamówienia, zapotrzebowanie ilościowe, kod CPV wg Wspólnego Słownika Zamówień, Polską Normę. 1. Podane w opisach nazwy własne nie mają na celu naruszenia art. 7 i 29 ustawy PZP, a mają jedynie za zadanie sprecyzowanie oczekiwań jakościowych zamawiającego. Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne, tzn. posiadające cechy, właściwości, jakość, nie gorsze niż opisane w przedmiocie zamówienia. Wykazanie równoważności zaoferowanego przedmiotu spoczywa na Wykonawcy. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. 2. Podane ilości poszczególnych produktów żywnościowych są ilościami szacunkowymi. Ilość dostarczanego Towaru może ulec pomniejszeniu o 30%. Wykonawcy przysługuje prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru. Ostateczny rozmiar zamówienia nie może stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15871270-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań wymagających z art. 22 ust. 1 ustawy PZP – stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach