Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini

Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 326 115 900 , fax. 326 121 551
  • Data zamieszczenia: 2020-07-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
    ul. Słowackiego 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 326 115 900, fax. 326 121 551
    REGON: 78291300000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny - jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów żywnościowych: warzywa świeże i przetworzone, konserwy i przetwory z mięsa, produkty mleczarskie, jaja do magazynu Zakładu Karnego w Trzebini w asortymencie i ilościach określonych w załącznikach nr 1, 2, 3, 4 do SIWZ – formularze ofertowe. Część I /pakiet: warzywa świeże i przetworzone/ 1)marchew korzeń ilość: 7400 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5800 kg 3)seler korzeń ilość: 5400 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5800 kg 5)cebula ilość: 7800 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 4300 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 3200 kg 8)por ilość: 3480 kg 9)kapusta kiszona ilość: 3960 kg 10)ogórek kiszony ilość: 2880 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 43200 kg Część II /pakiet: konserwy i przetwory z mięsa/ 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g ilość: 900 kg 2)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g ilość: 1170 kg Część III /pakiet: produkty mleczarskie/ 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 390 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1500 kg 5)serek homogenizowany ilość: 390 kg 6)serek twarogowy ilość: 390 kg 7)jogurt owocowy ilość: 480 kg 8)kefir ilość: 300 kg 9)śmietana ilość: 700 kg 10)mleko w proszku ilość: 500 kg Część IV /pakiet: jaja)/ 1)jaja kurze świeże ilość: 41310szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331000-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku w tym zakresie. Uzna warunek za spełniony na podstawie podpisanego przez Wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków w postępowaniu.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty składane w ofercie: Formularz ofertowy - wypełniony załącznik nr 1 do SIWZ dla części 1, wypełniony załącznik nr 2 do SIWZ dla części 2, wypełniony załącznik nr 3 do SIWZ dla części 3, wypełniony załącznik nr 4 do SIWZ dla części 4. Dokumenty składane po otwarciu ofert bez wezwania przez Zamawiającego: Wykonawcy bez wezwania Zamawiającego w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej przez Zamawiającego oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - wypełniony załącznik nr 8 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach