Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy pieczywa i bułki tartej dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/04/Ż/2014

Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego 70
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 032 6121374 w. 45 , fax. 032 6121551
  • Data zamieszczenia: 2014-06-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
    ul. Słowackiego 70 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 032 6121374 w. 45, fax. 032 6121551
    REGON: 00078291300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy pieczywa i bułki tartej dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/04/Ż/2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia obejmuje: a)chleb mieszany w ilości 87720 kg chleb świeży wypiekany w bochenkach 400g, a następnie krojony i pakowany w worki foliowe po 200g; wypiekany wg receptury 70:30; minimalny termin przydatności do spożycia to 3 dni od daty dostawy; opakowanie jednostkowe winno być oznakowane zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym i zawierać informacje dotyczące m.in. nazwy i adresu producenta, nazwy towaru, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia, wykazu składników, masy netto, warunków przechowywania itd. b)bułka tarta w ilości 2400 kg bułka tarta pakowana w worki papierowe lub foliowe o gramaturze wagowej opakowania 500g-1000g; minimalny termin przydatności do spożycia to 30 dni od daty dostawy; opakowanie jednostkowe winno być oznakowane zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym i zawierać informacje dotyczące m.in. nazwy i adresu producenta, nazwy towaru, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia, wykazu składników, masy netto, warunków przechowywania itd. c)chleb pszenny w ilości 8772 kg chleb świeży wypiekany w bochenkach 400g, a następnie krojony i pakowany w worki foliowe po 200g; wypiekany wg receptury 90:10; minimalny termin przydatności do spożycia to 3 dni od daty dostawy; opakowanie jednostkowe winno być oznakowane zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym i zawierać informacje dotyczące m.in. nazwy i adresu producenta, nazwy towaru, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia, wykazu składników, masy netto, warunków przechowywania itd. 2.Ofertę należy złożyć na całość przedmiotu zamówienia, zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach