Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy nabiału, mleka w proszku, jaj kurzych do Aresztu Śledczego w Szczecinie

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 70-952 Szczecin, ul. Kaszubska
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 4809100, 4809151, 52 , fax. 914 809 260
  • Data zamieszczenia: 2020-09-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Kaszubska 28
    70-952 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 4809100, 4809151, 52, fax. 914 809 260
    REGON: 62648400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy nabiału, mleka w proszku, jaj kurzych do Aresztu Śledczego w Szczecinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy nabiału, mleka w proszku, jaj kurzych do Aresztu Śledczego w Szczecinie. Pakiet I – Nabiał LP. Przedmiot Zamówienia j.m. Ilość Kod CPV Polska Norma 1 2 3 4 5 6 1. Twaróg chudy, hermetycznie pakowany, o przedłużonym terminie ważności (kostka 200 g.) kg 4000 15542100-1 PN-91/A-86300 2. Śmietanka UHT 12% (karton) l 1300 15512000-0 PN-A-86050 3. Śmietana 12% (karton, kubek) l 2100 15512000-0 PN-A-86050 4. Serek homogenizowany – różne smaki (opakowanie nie mniejsze niż 100 g., nie większe niż 150 g. – jednakowa gramatura przy każdej dostawie) kg 2000 15500000-3 PN-91/A-86300 5. Serek bez cukru typu „wiejski” (kubek 150 g.) kg 1500 15542100-0 PN-91/A-86300 6. Ser żółty, twardy kg 500 15544000-3 PN-68/A-86230 7. Kostka topiona (produkt seropodobny, topiony, kostka 100 g.) kg 3000 15542200-1 PN 66/A-86233 8. Jogurt owocowy (opakowanie nie mniejsze niż 100 g., nie większe niż 150 g. – jednakowa gramatura przy każdej dostawie) kg 2000 15542200-1 PN-83/A-86061 9. Jogurt naturalny „bez cukru” (opakowanie nie mniejsze niż 100 g., nie większe niż 150 g. – jednakowa gramatura przy każdej dostawie) kg 200 15551320-4 PN-83/A-86061 10. Jogurt naturalny (opakowanie nie mniejsze niż 300 g., nie większe niż 500 g. – jednakowa gramatura przy każdej dostawie) kg 400 15551310-1 PN-83/A-86061 11. Ser topiony plasterki (pakowane próźniowo, pojedyncze plasterki w opakowaniu owinięte folią, opakowanie nie większe niż 200 g. - jednakowa gramatura przy każdej dostawie ) kg 150 15551310-1 PN 66/A-86233 12. Serek śmietankowy naturalny kanapkowy do smarowania (opakowanie nie mniejsze niż 100 g., nie większe niż 150 g. – jednakowa gramatura przy każdej dostawie) kg 1000 15500000-3 PN-91/A-86300 13. Ser żółty, twardy, wędzony kg 400 15544000-3 PN-68/A-86230 14. Maślanka (opakowanie nie mniejsze niż 300g, nie większe niż 500 g. – jednakowa gramatura przy każdej dostawie) l 50 15551500-0 PN – A-86061 15. Twaróg wędzony, hermetycznie pakowany, (opakowanie nie mniejsze niż 200 g., nie większe niż 250 g. – jednakowa gramatura przy każdej dostawie) kg 400 15542100-1 PN-91/A-86300 Pakiet II – Mleko w proszku LP. Przedmiot Zamówienia j.m. Ilość Kod CPV Polska Norma 1 2 3 4 5 6 1. Mleko w proszku, Odtłuszczone kg 750 15511700-0 PN-A-86024/A1:1996 Pakiet III – Jaja Kurze LP. Przedmiot Zamówienia j.m. Ilość Kod CPV Polska Norma 1 2 3 4 5 6 1. Jaja Kurze, Klasa 1B, Rozmiar M (53-63 g.) szt. 75000 03142500-3 PN-85/A-86503 Powyższe zestawienie oznacza kolejno: przedmiot zamówienia, zapotrzebowanie ilościowe, kod CPV wg Wspólnego Słownika Zamówień, Polską Normę. Podane w opisach nazwy własne nie mają na celu naruszenia art. 7 i 29 ustawy PZP, a mają jedynie za zadanie sprecyzowanie oczekiwań jakościowych zamawiającego. Poszczególne wędliny muszą różnić się od siebie cechami organoleptycznymi. Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne, tzn. posiadające cechy, właściwości, jakość, nie gorsze niż opisane w przedmiocie zamówienia. Wykazanie równoważności zaoferowanego przedmiotu spoczywa na Wykonawcy. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez zamawiającego, jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. 2. Podane ilości poszczególnych produktów żywnościowych są ilościami szacunkowymi. Ilość dostarczonego towaru może ulec pomniejszeniu o 30 %. Wykonawcy przysługuje prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru. Ostateczny rozmiar zamówienia nie może stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. 3. Przedmiot zamówienia musi być zgodny z Polskimi Normami i posiadać aktualny Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Musi być wolny od wad i zanieczyszczeń, posiadać swoistą barwę, smak i zapach. Wszystkie artykuły muszą posiadać termin przydatności do spożycia min do kolejnej dostawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15542100-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach