Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy nabiału do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg

  • Adres: 11-332 Kikity, Kikity 33
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 718-11-23 , fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
  • Data zamieszczenia: 2011-10-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
    Kikity 33 33
    11-332 Kikity, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 718-11-23, fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
    REGON: 51064104600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy nabiału do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy nabiału do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach Kod CPV: 15500000-3 2. Zakres dostaw obejmuje: 2.1. sprzedaż nabiału przez wykonawcę w cenach, ilościach i asortymencie określonym w tabelach stanowiącej formularz cenowy (załącznik nr 5 do SIWZ) 2.2. dostawy nabiału transportem własnym wykonawcy. 3. Warunki realizacji zamówienia: ze względu na rodzaj i charakter działalności ośrodka, wielkość dostaw może być zróżnicowana. Wykonawca będzie wykonywał dostawy w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego i terminach uzgodnionych z pracownikiem działu kwatermistrzowskiego w ODK SW w Kikitach. Lp Nazwa artykułu j.m. Ilość 1 2 3 4 1. Śmietana 18 %, 0,4 l Szt 1000 2. Ser żółty edamski Kg 1400 3. Ser żółty gouda Kg 800 4. Ser żółty salami Kg 2000 5. Ser top. Zegar typu hochland Kg 850 6. Mleko 2%, folia 1 l Litr 8000 7. Jogurt owocowy 125g Szt 8000 8. Jogurt z kawałkami owoców 125g Szt 8000 9. Ser pleśniowy typu Valbon 0,2 kg Kg 50 10. Serek twarogowy 135 g typu surage Kg 800 11. Serek wiejski ziarnisty 0,2 kg Szt. 2000 12. Twaróg krajanka Kg 600 13. Śmietana 12% l 300 14. Ser feta 0,2 kg Kg 50 15. Masło ekstra co najmniej 82% zawartości tłuszczu Kg 1200 16. Śmietana 30 %, 0,2 l Szt. 1000 17. Margaryna zwykła 225g kg 2000 18. Jogurt naturalny l 100 19. Ser topiony plastry typu Hochlland kg 100 20. Serek typu twój smak 125g szt 200 21. Mleko 2% karton litry 7000 22. Ser topiony kostka 100g kg 100 23. Masmak kg 400 24. Ser pleśniowy typu Turek 120 - 125g kg 200 25. Margaryna 0,5 kg typu Marcysia kg 650 26. Jogurt owocowy 150g szt 1000 27. Serek homogenizowany kg 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach