Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy nabiału do Aresztu Śledczego w Olsztynie

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 10-575 Olsztyn, ul. Piłsudskiego 3
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5248600 , fax. 089 5248638
  • Data zamieszczenia: 2014-05-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Piłsudskiego 3 3
    10-575 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5248600, fax. 089 5248638
    REGON: 00059045000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy nabiału do Aresztu Śledczego w Olsztynie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Lp Wyszczególnienie J.M. Orientacyjna ilość w ciągu roku w kg szt. Rodzaj opakowania 1. Twaróg półtłusty w kg Kg 3500 kg Kostka lub luzem. 2. Śmietana 18 % w L L 4000 L Opakowania do 5l. 3. Serek homogenizowany smakowy w kg Kg 300 kg Opakowania 100g-150g 4. Serek homogenizowany naturalny w kg Kg 200 kg Opakowania od 100g -150g. 5. Mleko w proszku w kg Kg 3000 kg Opakow. do 25 kg. 6. Ser topiony w kg Kg 2000 kg Opakow. 100g. 7. Ser żółty w plastrach w kg Kg 80 kg Opakowania od 100g-150g. 8 Ser żółty miękki Kg 80 kg Opakowania od 100g-3kg 9 Ser zegar Kg 200kg Opakowania od 100g-200g. 10 Serek wiejski Kg 200kg Opakowania od 100g-200g. 11 Serek grani Kg 200kg Opakowania od 100g-200g. 12 Serek kanapkowy Kg 200kg Opakowania od 100g-200g. 13 Serek typu Fromage Kg 200kg Opakowania od 100g-200g. 14 Serek kremowy z warzywami KG 200kg Opakowania od 100g-200g. 1. Towar musi być dostarczany w temperaturze oraz pojemnikach spełniających normy HACCP. 2. Dostawa towaru winna następować w okresie od dnia podpisania umowy do 31.05.2015 r. 3. Wymagania jakościowe stawiane przedmiotom zamówienia powinny odpowiadać Polskim Normom jakościowym na wymieniony produkt. 4. Dostawa towaru transportem dostawcy i na jego koszt, uzgodniona telefonicznie z st. instruktorem ds. żywienia. 5. Wystawienie faktury VAT lub rachunku zgodnie z ilością zakupu. 6. Forma płatności - przelew 30 dni. 7. Nie dopuszcza się możliwości składania ofert częściowych
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach