Zakład Karny w Starem Bornem ogłasza przetarg
- Adres: 76-020 Bobolice, Stare Borne
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-94 3180820 , fax. 0-94 318 76 80
- Data zamieszczenia: 2020-06-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Starem Bornem
Stare Borne 14
76-020 Bobolice, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-94 3180820, fax. 0-94 318 76 80
REGON: 32098600000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna SW nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych w ilości i asortymencie wskazanym poniżej do magazynów żywnościowych w Zakładzie Karnym w Starem Bornem i Oddziale Zewnętrznym w Opatówku: Mięso gulaszowe wieprzowe - 2800kg., mięso gulaszowe wołowe -190kg., mięso gulaszowe drobiowe – 150kg., salceson – 1200kg., kaszanka – 750kg., podgardle wędzone -100 kg., kiełbasa zwyczajna – 1900kg., kiełbasa mielonka wieprz. - 1200kg., kiełbasa mortadela – 1200kg., kiełbasa piwna – 300kg., parówka wp. - 800kg., metka – 1200kg., pasztet wieprzowy – 1200kg., pieczeń wieprzowa – 1000kg., pieczeń drobiowa – 200kg., blok drobiowy – 120kg., mielonka drobiowa -1300kg., mortadela drobiowa – 1300kg., parówka drobiowa – 400kg., kurczak faszerowany – 200kg., polędwica drobiowa – 120kg., kiełbasa szynkowa dr. - 120kg., baleron drobiowy – 120kg., kiełbasa drobiowa cienka – 300kg., baton tyrolski drobiowy – 120kg., pasztet drobiowy – 600kg., kiełbasa biała 300kg., drób – 700kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Zamawiający uzna spełnienie tego warunku, jeżeli Wykonawca został dopuszczony do produkcji lub obrotu artykułami spożywczymi – Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. (Dz.U. z 2018r. poz.1541, z późn. zm.) o bezpieczeństwie żywności i żywienia - i posiada aktualną decyzję lub zaświadczenie wydane przez właściwy organ urzędowej kontroli żywności jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wypełniony formularz ofertowy, wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4 doSIWZ Aktualny odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej. Zaparafowany wzór umowy (załącznik nr 5 do SIWZ). Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej należy sporządzić wg wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych
Dodano: 2020-06-30 - Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2019-06-21 - Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych
Dodano: 2019-04-09 - Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych
Dodano: 2018-02-14 - Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych
Dodano: 2016-12-12