Przetargi.pl
sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Siedlcach.

Zakład Karny w Siedlcach ogłasza przetarg

  • Adres: 08-110 Siedlce, Piłsudskiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 25 785 13 00, , fax. 25 785 13 30
  • Data zamieszczenia: 2020-11-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Siedlcach
    Piłsudskiego 47
    08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
    tel. 25 785 13 00, , fax. 25 785 13 30
    REGON: 00032047200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zp.swnet.sw.gov.pl/_layouts/15/ZamowieniaPubliczne/ZP_Start.aspx/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej - Zakład Karny w Siedlcach

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Siedlcach.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 - wędliny, mięso wieprzowe i wołowe 1. Blok drobiowy 400 kg, 2. Boczek faszerowany 1 500 kg; 3. Boczek wędzony bez żeber 300 kg; 4. Frankfurterki wieprzowe 300 kg; 5. Głowizna wieprzowa w galarecie 800 kg; 6. Golonka wieprzowa , świeża 300 kg; 7. Kaszanka z kaszy gryczanej 800 kg; 8. Kiełbasa biała drobiowa parzona 400 kg; 9. Kiełbasa biała wieprzowa parzona 1 000 kg; 10. Kiełbasa bukowa cienka 900 kg; 11. Kiełbasa drobiowa cienka wędzona 900 kg; 12. Kiełbasa wieprzowa kanapkowa 800 kg; 13. Kiełbasa podwawelska 900 kg; 14. Kiełbasa zwyczajna 2 800 kg; 15. Kiszka wątrobiana 900 kg; 16. Lunch meat 900 kg; 17. Metka łososiowa 600 kg; 18. Mielonka turystyczna 900 kg; 19. Mięso wieprzowe kl. II gulaszowe, świeże 3 000 kg; 20. Mięso wołowe kl. II bez kości, świeże 400 kg; 21. Mortadela wieprzowa 900 kg; 22. Mortadela drobiowa 400 kg; 23. Mortadela z papryką 900 kg; 24. Parówki drobiowe cienkie 800 kg; 25. Parówki wieprzowe cienkie 1 800 kg; 26. Parówkowa drobiowa 400 kg; 27. Parówkowa wieprzowa 1 500 kg; 28. Pasztet wieprzowy zapiekany 1 800 kg; 29. Pieczeń drobiowa 1 500 kg; 30. Pieczeń rzymska 1 800 kg; 31. Podgardle wędzone 300 kg; 32. Polędwica drobiowa 700 kg; 33. Polędwica drobiowa – miodowa 200 kg; 34. Przysmak drobiowy 800 kg; 35. Rolada z kurczaka 700 kg; 36. Salceson czarny 700 kg; 37. Salceson włoski 800 kg; 38. Serdelki wieprzowe 900 kg; 39. Szynka drobiowa 400 kg; 40. Szynka prasowana 400 kg; 41. Tuszonka wieprzowa z przyprawami 900 kg; 42. Tyrolska blok 500 kg; 43. Wątroba wieprzowa, świeża 1 000 kg; Część nr 2 Mięso drobiowe Część nr 2 Mięso drobiowe 1. Ćwiartka z kurczaka, świeża 1 500 kg; 2. Wątroba drobiowa, świeża 1 000 kg; 3. Filet z kurczaka, świeży 350 kg; 4. Mięso drobiowe – drobne 5 500 kg; 5. Żołądki drobiowe, świeże 1 000 kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach